Saattajat

Seuranhakuilmoitus suomi sinkut

Ei akateeminen koulutus takaa yhtään mitään. Ei henkilökohtaisia ominaisuuksia, eikä nykyään edes työtäkään. Olen tavannut yliopistossa loppukiriä tekeviä, jotka siivoaa työkseen koska ei ole löytynyt oman alan töitä. Yksi taisi jopa olla valmistunut, ja opiskeli sillä hetkellä toista tutkintoa. Mikä statusarvo ihmisen pituudella on? Kumppania etsiessä ei ainakaan minulle tule mieleen heti ensimmäiseksi vaatia mitään pituutta.

Toiseksi, koska itse satut olemaan akateeminen oletan että sinulla on yliopisto-, eikä AMK-tutkinto , niin millä pirun järjellä perustelet sen, että myös miehelläsi tulee sellainen olla? Kuten aikaisemmin selostin, koulutus ei tänä päivänä takaa yhtään mitään. Olen kyllä siinä mielessä samaa mieltä nimimerkki NKKN: Olet tavannut netin kautta noin parikymmentä miestä. Mahtaako olla niin että olet ns.

Kirjoitit, että netissä on keskimäärin mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Helposti voisi kuvitella, että "noin parinkymmenen" miehen joukosta löytyy ainakin se yksi, jonka kanssa voisi vakavasti seurustella. Jollei siis ongelma on juuri se mitä viestin alussa spekuloin.

Sinunkaltaiset on haukuttu jossainvaiheessa nirppanokkaprinsessoiksi. Sovit rehvit, vaadit akateemista miestä viemään sinut jonnekin hyvään paikkaan syömään, viihdytte yhdessä, maksatat hänellä koko illan, mutta itselläsi ei ole tarkoituskaan jatkaa suhdetta, vaan haluat vaan seuraa ja ilmaisen illallisen?

Kuka sanoi, että olen tavannut parikymmentä miestä? Sanoin tavanneeni parikymmentä ihmistä. Osa on ollut naisia. Enkä todellakaan ole kaikille nettideiteilleni antanut pakkeja. Joistakin olen ollut kiinnostunut, mutta kiinnostus ei ole ollut molemminpuolista.

Joidenkin kanssa taas on ollut se tilanne, että kumpikin on todennut, ettei toinen ole seurustelumielessä kiinnostava. Sitä paitsi maksan treffeillä omat kuluni enkä todellakaan etsi mitään ilmaisia illallisia.

Ihmettelen, miksi edes jaksan vastata tällaisiin riitaa haastaviin viesteihin Ihminen joka sanoo tuollaista on vain katkera aketeemisille ja potee huonoa itsetuntoa. Eivät akateemiset itseään sen parempana pidä, ei-akateemisilla tuntuu vain olevan jatkuvia henkisen erektion ongelmia asian kanssa. Toivottavasti et itse myöskään työskentele missään ihmisläheisessä ammatissa jos kerran saat naamailusta jotain viboja.

Itse olen yo-opiskelija, mutta kahdesta exästäni kumpikin oli duunari ja en kyllä nähnyt tässä mitään ongelmaa. Minulle on aivan sama mikä mies on taustojaan.

Ei se kerro älystä tms mitään korjaako autoja vai mitä tekee. Parin akateemisen kanssa kävin treffeillä ja ennemminkin välttelisin yo-koulutettuja kuin tekisin akateemisuudesta kriteerin.

Ainakin nämä kaksi miekkosta tuntuivat hiukan pätevän tiedollaan ja keskustelu oli muutenkin kovin "fiksua ja filmaattista". Miksi ihmeessä täällä keskustelupalstoilla puhe kääntyy AINA tuohon akateemisuuteen ja yleensä vieläpä akateemisten haukkumiseen?

Ettekö te pääse millään sen yli, että jokaisella on oikeus hakea sitä, mitä haluaa, oli se sitten duunaria tai akateemista?! Jos joku haluaa mieluummin keskustella ja väitellä vaikka politiikan teorioista kuin autonkorjauksesta, niin miten se on teiltä pois - etenkin jos ette itse edes ole kiinnostunut tai kykene keskustelemaan ensin mainitusta aiheesta?

Tai jos jollekin akateemisuus on tärkeää ihan vain statuksen takia, niin miksi edes hukkaatte aikaanne ja energiaanne moisen voivotteluun, kun voisitte käyttää senkin ajan etsimällä sitä itsellenne sopivampaa vastakappaletta? Sitä paitsi, teillä akateemisia haukkuvilla on takuulla itsellännekin joitain kriteereitä, mistä ette mielellään tee myönnytyksiä - esim. Millä tavalla te itse olette tällöin suvaitsevaisempia, vähemmän pinnallisia? En vähättele ulkonäön merkitystä, etenkään ihastumisessa, mutta eivätkö henkiset puolet ja etenkin se "yhteinen sävel" ole kuitenkin tärkeämpiä ja kestävämpiä suhteen jatkuvuuden kannalta?

Jos joku kokee, että akateemisuus on avain tuon yhteisen sävelen löytymiseen, niin se on hänen asiansa, ei teidän murheenne. Kannattaisiko siis joskus miettiä niitä omiakin "päähänpinttymiä" ennenkuin lähtee arvostelemaan muiden vastaavia? Tai ajatelkaa vaikka kerrankin positiivisesti asiaa tältä kannalta: Yksi vaihtoehto on myös se, että lopetatte nettitreffailun sekä jatkuvan nurinan ja etsitte sen vastakappaleenne baarista, kassajonosta tai vaikka ammattikoulun ruokalasta.

Kenenkään ei ole mikään pakko roikkua paikassa, jossa kohtaa vain vääränlaisia ihmisiä. Kyse on pelkästä katkeruudesta. Ei kenenkään normaalilla itsetunnolla varustetun ihmisen pitäisi nostaa meteliä siitä, millaisia ominaisuuksia jotkut muut ihmiset kumppaniltaan toivovat.

Parisuhdemarkkinoilla huonosti menestyvät miehet valittavat naisten kriteereistä, jotka ovat vääränlaisia tai liian korkeita. Jos on tyytyväinen itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa, uskoo siihen, että kelpaa jollekulle juuri sellaisena kuin on. Ei silloin tarvitse rähistä niille, joiden toivomuksia ei täytä. Ja nimenomaan, kaikilla on joitain kriteerejä. Urheilullinen ja hyväkroppainen mies tuskin kelpuuttaa kumppanikseen reilusti ylipainoista naista, joka ei harrasta minkäänlaista liikuntaa.

Kukaan ei kuitenkaan urputa tästä. Olen akateeminen mies ja kommentoin hieman asiaa. Olen huomannut, että monilla akateemisilla naisilla on ongelmia oman naiseutensa kanssa. Mies ei hae naisesta ensisijaisesti keskustelukumppania vaan seksuaalista naisellista naista, joka on hyvä äiti ja loistava raskastajatar. Monesti hieman alemmin koulutettu nainen on naisena kypsempi kuin korkeastikoulutettu uranainen. Uskon, että juuri tästä syystä monella korkeastikoulutetulla naisella on vaikeuksia löytää mies.

Ensinnäkään harva mies haluaa naista, jolla on ongelmia oman naiseutensa kanssa ja toiseksi näillä naisilla itsellään on vaikeuksia muodostaa tasapainoista seksuaalista suhdetta miehen kanssa. Uranaisilla akateeminen tutkinto edustaa symbolista penistä. Työelämässä on miehinen rooli päällä ja sitten kun pitäsi olla nainen, niin pinnan alta paljastuu arka ja estynyt vuotias teinityttö.

Vaikka nainen olisi miten älykäs, mutta jos hänellä on ongelmia sukupuoli-identiteettinsä kanssa, niin sellaisella naisella ei tee mitään. Mutta toki jokainen saa vaatia mitä haluaa. Kilu ja Kale 6. Kirjoitahan vielä jotain, ihan mistä aiheesta tahansa.

Tyypillistä miehen alemmuudentuntoista itselleenselittelyä. Vaikeuksia löytää itselleen mies? Sinkkututkimuksen mukaan korkeastikoulutetut naiset muodostavat suuren sinkkuryhmän ja miehissä taas syrjäytyneet kouluttamattomat ovat usein sinkkuja.

Missähän ne korkeastikoulutetut naissinkut sitten ovat? Oman havaintoni mukaan korkeasti koulutettuja miehiä riittää puoli tusinaa jokaiselle korkeastikoulutetulle naiselle. Ei kai nyt minun vikani ole mitä tutkimuksessa todetaan. Pitäisikö olla vaan uskomatta tutkimustuloksia. Naiset vaatii miehiltään itseään korkeampaa tasoa, mikä on johtanut juuri siihen että uranaiset jää sinkuiksi koska ei löydä "tasoistaan seuraa", ja "pahimmat luuserimiehet" jää yksin koska ei täytä kenenkään naisen kriteerejä ja "toivomuksia".

Kertokaa te naiset minulle, miksi näin on? Miksi juuri Sinun miehesi on oltava sinua pidempi, koulutetumpi, rahakkaampi ja vanhempi? Miten koulutus vaikuttaa seurustelun laatuun? Se taisi jäädä sinulta perustelematta. Omalla on yhdet kandinpaperit tekniseltä alalta ja tällä hetkellä hän opiskelee lääkäriksi. Olen vain kokemuksen kautta oppinut, että akateemisilla on enemmän samoja mielenkiinnon kohteita kuin itselläni.

Tykkään luoda tällä hetkellä uraa, mutta tietysti tahdon lapsiakin mieheni valmistuttua n. Siihen saakka elän melko työkeskeistä elämää ja koska mieheni asenne on sama, puhumme paljon työstä ja opinnoista eli siis keskustelemme asioista joita kaikki eivät välttämättä teoreettisesti hallitse eikä heitä kiinnostakaan. Molemmilla meillä on elämäntapana uuden oppiminen ja haastellisten töiden tekeminen joten akateeminen kumppani sopii molemille. Toisaalta olisimme varmasti rakastuneet koulutuksesta riippumatta.

Sitten, kun vauva tulee emme varmastikaan puhu kuin vauvanhoidosta, vaipanvaihdoista ja yösyötöistä, mutta haluamme molemmat myös ns. Tällä hetkellä siis koulutuksella on enemmän väliä, myöhemmin ehkä muilla seikoilla. Kaikilla meillä on jonkinlainen haavekuva parisuhteesta ja kumppanista ja niin kauan kun se ei ole kovin epärealistinen, se on ok. Monet tahtovat kumppanin samalta koulutustasolta eikä se rajoitu naisiin. Ainakin oma mieheni on sanonut suoraan tahtovansa akateemisesti koulutetun vaimon.

Toisaalta hänen taustoistaan johtuen ei-akateemisesta tyttöystävästä tulee äkkiä sanomista. Avoimet yliopistot tarjoaa jotain kursseja, mutta ne tuskin kelpaa? Saman ikäluokan miehistä tutkinto oli 30 prosentilla. Näistä joka kolmas pääsee yliopistoon. Osa yliopistoon päässeistä ei valmistu.

Edes perustutkinnon suorittaneita on siis nuoresta väestönosasta ehkä 15 prosenttia. Nuo luvut ovat siis täysin väärin, ellei ammattikoulua katsota korkean asteen tutkinnoksi. Tilastokeskuksen tutkimus, ole hyvä: Vuonna perusasteen jälkeisen tutkinnon oli suorittanut 25 - vuotiaista naisista 87 prosenttia ja miehistä 82 prosenttia. Korkea-asteen tutkinto oli tämän ikäluokan naisista 46 prosentilla ja miehistä 30 prosentilla. Tutkijakoulutusasteen tutkintoja miehet olivat suorittaneet kuitenkin hieman enemmän kuin naiset.

Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen julkaisemasta sukupuolten tasa-arvoa käsittelevästä kokoomajulkaisusta. Perusasteen jälkeisen tutkinnon suorittaneiden osuus on kohonnut selvästi viime vuosikymmenten aikana. Tutkinnon suorittaneiden osuus 25 - vuotiaista naisista on ollut vuodesta lähtien korkeampi kuin miesten vastaava osuus. Tytöt ja pojat lähtevät kouluttautumaan eri tavoin jo peruskoulun 9. Peruskoulun vuonna päättäneistä tytöistä 64 prosenttia aloitti samana vuonna opiskelun lukiossa, kun pojista vajaa puolet aloitti lukiossa ja vajaa puolet ammatillisessa koulutuksessa.

Naisjohtajien osuus kohoaa hitaasti Naiset ja miehet toimivat työelämässä eri aloilla ja eri ammateissa. Vuonna työllisten naisten yleisimmät ammatit olivat myyjä tai tuote-esittelijä, siivooja, sihteeri ja lastenhoitotyöntekijä.

Miesten yleisimpiä ammatteja olivat moottoriajoneuvon kuljettaja, maanviljelijä, koneasentaja tai -korjaaja sekä myyjä tai tuote-esittelijä. Naisten osuus johtotehtävissä on kohonnut hitaasti. Naisvaltaisella kuntasektorilla puolet johtajista oli naisia sekä vuonna että Valtiolla naisten osuus johtajista jäi 35 prosenttiin vuonna , vaikka osuus nousi kolme prosenttiyksikköä vuodesta Yksityisen sektorin johtajista 26 prosenttia oli naisia vuonna , kun vuonna osuus oli 25 prosenttia.

Eduskuntaan ja kunnallisvaltuustoihin valittujen naisten osuus on kasvanut luvun puolivälin jälkeen muutaman prosenttiyksikön joka vaaleissa.

Vuoden eduskuntavaaleissa naisten osuus valituista oli 38 prosenttia. Kunnallisvaaleissa vuonna valittujen naisten osuus kohosi 36 prosenttiin. Sukupuolten tasa-arvo Suomessa -kokoomajulkaisu sisältää tilastoja naisten ja miesten eri elämänpiireistä maakunnittain ja ikäryhmittäin. Julkaisun aiheita ovat väestö, koulutus, työelämä, palkat, päätöksenteko ja ajankäyttö.

Julkaisun tiedot on kerätty Tilastokeskuksen aineistoista. Päätöksentekoa koskevia tietoja on koottu myös muista lähteistä. Sukupuolten tasa-arvo Suomessa Luitko itse lainkaan noita tietoja, joita tuolta sivulta löytyy? Vai etkö kenties osaa lukea? Siellähän sanotaan ihan selvällä suomen kielellä, että "naiset osallistuvat koulutukseen miehiä selvästi aktiivisemmin.

Miesten ja naisten välillä on erittäin suuri ero: Tämä keskustelu loppuu osaltani tähän. En väittele lukutaidottomien idioottien kanssa. Ikäluokka on noin Ylioppilaista pääsee yliopistoon opiskelemaan noin kolmannes.

Koulujen paremmuusvertailu viime keväältä. Ja siihen luetaan kirjastonhoitajat ja farmaseutit mukaan. Ei oikein mene kaaliin, että esimerkiksi poliisiammattikorkeakoulun entinen poliisiopisto tai jonkun sihteeriammattikorkeakoulun käyneet olisivat korkeasti koulutettuja.

Kirjoittaja, joka uumoillee "alemmin koulutettujen" naisten olevan "kypsempiä" ihmisiä kuin akateemiset on selvästi oikeilla jäljillä. Hänen mukaansa akateeminen mies ei kaipaa naisesta keskustelukumppania, vaan hyvää äitiä ja loistavaa rakastajatarta. Olen miettinyt aivan samaa - itse akateemisena naisena. Eipä koulutettu nainenkaan välttämättä hae miehestä keskustelukumppania, vaan kätevää remontti- ja panomiestä.

Vähemmän koulutettu mies on jotenkin miehekkäämpi ja söpömpi - tiedättehän? Hyvätuloisena naisena pärjään taloudellisesti ja viihdyn oikein hyvin oman tatuoidun talkkarini kanssa - hän on mutkaton ja reipas mies eikä valita, vaikka viivyn joskus hiukan pidempäänkin maailmaa parantamassa akateemisten nais- ja miespuolisten ystävieni kanssa.

Kotona ei ole remonttihuolia ja aina on loistavaa seksiä tarjolla, kun palaan työmatkoiltani. Asunto on minun nimissäni, minähän sen olen maksanutkin, joten mies tietää joutuvansa ulkoruokintaan jos ryhtyy valittamaan.

No, eipä hän paljon valita, on hän niin mussukka. Tuon hänelle matkoilta partavetta ja konjakkia ja taas hän kehrää kuin tiikerikissa.

Itsekkin kokeilin ujona ihmiesenä netistä seuran etsintää,en missään vaiheessa piilotellut isoa kokoani vaan toin sen esille jo ilmoituksesasni. Vastauksia sain,suurin osa miehistä etsi itselleen salaista seuraa,seuranaan pelkän seikkaluseuran hakijat.

Yhden tapasin ja päädyimme tapailemaan toisiamme,mies oli komea,osasi ottaa naisenkin huomioon Jonkin ajan kuluttua sain tietää,että hän oli varsinainen huijari Jos naisetkin osaavat huijata,niin tämä mies oli pahin kaikista tapaamistani Vastaa alkuperäiseen viestiin Seuranhaku netistä.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Suosittelemme rohkeasti tapaamaan deittisi kanssa kasvotusten melko pian.

Parisuhde vaatii ainakin nykykäsityksen mukaan sen, että tullaan toimeen fyysisesti yhdessä ollessa. Pidemmän välimatkan ollessa välillänne, kannattaa hyödyntää nykytekniikan mahdollistavia videopuhelupalveluita kuten Skypeä - näin saatte paremman ja realistisemman käsityksen toisistanne! Juttu siis luistaa netissä ja nyt olisi aika tavata ihan kasvotusten!

Tilanne saattaa jännittää jopa kokeneempaa deittailijaa, joka on aivan normaalia. Mistä asioista kannattaa puhua treffeillä?

Moni pyrkii välttämään politiikasta ja uskonnosta puhumista keskittyen kevyempiin puheenaiheisiin. Lukaise lisää artikkelistamme, johon koostimme 25 vinkkiä puheenaiheista, joita treffeillä kannattaa kokeilla!

Treffeille kannattaa pukeutua hyvin ja muutenkin laittautua siistin näköiseksi. Kirjoittelin tutkimuksen inspiroimana 5 pukeutumisvinkkiä ensitreffeille valmistautuvalle sinkulle. Eliittikumppanissa on, kuten todettua, monenikäisiä sinkkuja. Keski-iän ylittäneet ja eläkeläiset ovat vahvasti kasvava käyttäjäryhmä ja olemmekin ehdottomasti sitä mieltä, että koskaan ei ole liian myöhäistä löytää uutta rakkautta. Mikäli olet vanhempaan ikään ennättänyt sinkku ja sinulla on tullut taukoa deittailuun, lue nämä 5 vinkkiä varttuneempien treffeille.

Autamme sinut takaisin treffailun maailmaan. Entä mihin kannattaa mennä treffeille? Jostain syystä elokuviin meneminen on suosittu treffipaikka, mutta me emme suosittele pimeää salia tutustumistarkoitukseen. Korkeintaan opit mille kohtauksille treffikumppanisi nauraa tai on nauramatta, mutta muutoin on se melko huono paikka tutustumiseen. Treffeille kannattaa mennä kahvilaan tai rauhalliseen baariin. Voitte nauttia kupilliset kahvia tai muuta paremmin jäätä murtavaa juomaa keskustelun lomassa.

Mikäli treffikumppanisi ei ole ollenkaan sellainen kuin kuvittelit, on kahvit nopeasti juotu ja pääsette molemmat jatkamaan matkaanne. Kiusallisten tilanteiden ja muiden epämiellyttävien yllätyksien välttämiseksi älä tapaa uutta tuttavuutta suoraan hänen tai sinun kotonasi, vaan menkää neutraaliin ympäristöön.

Moni saattaa ihmetellä treffien jälkeen, että onkohan hän nyt kiinnostunut minusta tosissaan vai ei? Tai mietit kannattaako tapailua jatkaa, mikäli rakkaus ei heti vienyt jalkoja altasi.

Pitäisikö odottaa, että hän lähettää minulle viestin ensin? Paljon on kysymyksiä ilmassa. Jo treffien aikana ja niiden päätteeksi on hyvä ilmaista, mikäli pidit tapaamisesta!

Mikäli deittisi ei ennätä ensin, lähetä vaikka seuraavana päivänä neutraalihko viesti niitä näitä jutellen. Keskustelu kyllä lähtee käyntiin, mikäli myös toista osapuolta kiinnostaa uusi tapaaminen. Jos toinen osapuoli ei halua lähteä toisille treffeille, se ei ole maailmanloppu. Älä lannistu, vaan siirry seuraavaan deittiehdokkaaseen - niin yksinkertaista se on. Älä jää kieriskelemään itsesääliin, vaan varaudu siihen, että joudut käymään useammilla treffeillä ennen kuin tapaat sen sielunkumppanisi.

Mikäli et itse halua toisille treffeille, on mahdollisen yhteydenoton tullessa varsin tyylikästä ja suoraselkäistä sanoa suoraan, mutta ystävällisesti, että jatko ei kiinnosta. Mitäs sitten, kun on aika kutsua treffikumppani kotiisi ensimmäistä kertaa? Onko asuntosi deitinkestävässä kunnossa? Teimme tästäkin aiheesta hiljattain tutkimuksen ja koostimme vinkit siihen, kuinka valmistelet asuntosi treffejä varten!

Ympäriinsä lojuvat tyhjät pullot ja astiat eivät takuulla ainakaan paranna mahdollisuuksiasi rakkaustarinan syntymiseen. Usko tai älä, mutta olet sitä miten asut! Siisti asumus huokuu itsenäistä ja omillaan pärjäävää ihmistä.

...

Seuranhakuilmoitus suomi sinkut

Ei se kerro älystä tms mitään korjaako autoja vai mitä tekee. Naiset vaatii miehiltään itseään korkeampaa tasoa, mikä on johtanut juuri siihen että uranaiset jää sinkuiksi koska ei löydä "tasoistaan seuraa", ja "pahimmat luuserimiehet" jää yksin koska ei täytä kenenkään naisen kriteerejä ja "toivomuksia". Monesti hieman alemmin koulutettu nainen on naisena kypsempi kuin korkeastikoulutettu uranainen. Lopulta vain sinä itse voit tietää, kuinka paljon haluat raottaa yksityiselämääsi julkisesti. Harvoin voi nainen muutamalla lauseella paljastaa vastenmielisen luonteensa niin hyvin kuin Sinä sen kirjoituksellasi teit Pitää vaan kommentoida aihetta.

Seuranhakuilmoitus suomi sinkut

Kirjoitit, että netissä on keskimäärin mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Ei silloin tarvitse rähistä niille, joiden toivomuksia ei täytä. Siihen kuuluvat rakkauselämä, vanhemmuus, ystävyyssuhteet, koti ja vapaa-aika. Pitää vaan kommentoida aihetta. Ollaan huumorintajuisia, mukavia ja hymyileviä.