Sinkku deitti miesprostituoitu

sinkku deitti miesprostituoitu

En ole ikina harrastanut yhdeillansuhteita, enka halua niin tehdakaan. Nain en edes ns kayttaisi hyvaksi miesta, joka saattaisi haaveilla meilla olevan enemmankin tulevaisuutta kuin vain seksia, eika han voisi kayda omistavaksi, ustasukkaiseksi ts, vaan kummatkin osapuolet tietaisivat mista on kyse, ja mina voisin nain "vapautua" tunnepuolen kimuroista ja vain keskittya siihen etta minua pidettaisiin hyvana.

Silla ei edes olisi valia mita han minusta ajattelee, esim juuri seksuaalisuuden puolella, silla minahan olisin keskittymisen kohteena, ja nain voisin vapaasti paastaa "itseni irti". Mutta taman miehen tulisi olla erityisen taitava naisen viettelija ja rakastaja, hanen tulisi osata herattaa minut henkisesti yhtalailla kuin fyysisesti, hellia, hemotella, yllattaa, tietaa mita tekee Ja valillamme vallitsisi ystavallinen, avoin mutta kuitenkin vain sensuaalisuuden puolelle jaanyt suhde Kuin ihana uni, joka ei mitenkaan jatku ns tosielamassa Eri nais asiakkailla on eri mieltymyksiä.

Yksi haluaa pikaista ja rietasta seksiä yleisellä paikalla, esim. Kaikille naisille on kuitenkin yhteistä tarve säilyttää kunniansa. Esko RT , Onpas tuo Estonian kirjoitus oikein malliesimerkki itsekkäästä ja itsekeskeisestä naisesta, joka kannattaa "tasa-arvoa" vain silloin kun se ajaa naisten etua. Valitettavan yleistä tällainen tasa-arvoajattelu naisten keskuudessa. Ellei sitten ollut provo. Siinä tapauksessa aika taitava. Olen saanut tarpeekseni miehistä. En halua niitä elämääni nyt vähään aikaan lainkaan.

Sen sijaan seksipalvelut kyllä kelpaisivat. En halua yhden yön juttuja, koska miehet juovat liikaa rohkaisua, eivätkä kykene tyydyttämään naista. Tähän mennessä olen tyytynyt vain dildoon. Onko kenelläkään tietoa, että mistä ihmeestä miesprostituoituja sitten löytyisi? Olen itsekin leikkinyt ajatuksella ostaa maksullisen miehen palveluja. Olen lähes kolmekymppinen neitsyt, ja koen "tilanteeni" kiusalliseksi.

En ole viehättävä, en käy juuri ollenkaan ravintoloissa eivätkä edes humalaiset miehet hakeudu minun seuraan. Kaipaisin jonkun hellimään hetkeksi, opettamaan ja kertomaan, että kaikki tulee sujumaan hyvin.

Ei kiusallisia tilanteita, sekä selkeä alku-keskikohta-loppu -asetelma. Mutta mistä näitä miehiä löytäisi? Olen joskus "törmännyt" rattopoikien ilmoituksiin Deitti.

Eiköhän niitä ilmoituksia ole muuallakin kuten esim. Wanha Täti , Mina, v, sinkku, uraihminen, hyvannakoinen ja hyvassa kunnossa Voi mita antaisinkaan jos loytaisin jostain diskreetin miespalvelun, joka suorittaisi palveluitaan Jeanne Delph , Mutta eiko ne miehet kuitenkin vahan aliarvioi naista joka "antautuu" niin helposti? Itse voisin kuvitella etten osaisi nautia taysilla siita seksista kun aistisin ettei se toinen oikeasti valita tai pitaisi minua jopa ns hupakkona ehka kuitenkin eniten itse kokisi tilanteen kiusallisena ja jotenkin ns vaarana Hmm Mutta sitten toisaalta Ymmarran etta asiat voi jarjestaa monella eri tavalla, ja lopputulos on omasta aseneteesta kiinni.

Eli kaunis, kypsa ja vahva nainen, joka kylla on tasapainoinen ja tietaa mita tekee, ehka voi olla enemman kontrollissa tilanteessa. Hmm, ihana loma ja komeat rakastajat ymparilla hemmottelemassa. Mutta ylipaataan sellainen seksimatkailu tuntuu minusta henk koht jotenkin oudolle, en tieda olisiko minsta siihen Pelottaa sellaisen ns tyhjan laheisyyden harrastaminen, mitahan se loppujen lopuksi tekee itselle?

Minua kun usein arsyttaa miehet jotka yrittavat uida liiveihini, ja haluan vain miesta johon olen ihan oikeasti ihastunut, tai sitten, se miesprostituoitu, jonka pitaisi kylla sitten olla se unelmien prinssi, niin fyysisesti, seksuaali ja muilta taidoiltaan, eli koko olemukseltaan Haluan sita unenomaista, syvaa, erotiikkaa, joka on kuin trippi alitajuntaan ja tama rakastajani kavisi sinne kanssani Nyt myöhemmin vaikka ollaan jo tunnettu toisemme tokalta luokalta asti.

Etäisyys 0 10 25 50  km kaupungista. Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen Charmy69 , 49 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin? Rakkaustarinat juu tapasin nykyisen rakkauteni kohteen deitti.

Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja minnamaumiu minnamaumiu 26 v, Järvenpää. Elämän ihmettelyyn liisa81 36 v, Helsinki. Sunhan Sunhan 25 v, Vantaa. Len Len 45 v, Helsinki.