Saattajat

Prostituutio hinnat artemis berliini

..

Prostituutio hinnat artemis berliini

Huoneessa taivaallinen OWO ja muutaman asennon jälkeen kuti nro 2 oli liikkeellä. Istuin jälleen jonkun aikaa saunassa ja alakerran baarissa ja juttelin muutaman saksalaiskollegan kanssa. Paikalle tuli siro unkarilaistyttö joka oli käynyt jo muutamaan otteeseen vonkaamassa. Menimme alakerran elokuvateatteriin jossa hänen kätensä alkoi vaeltelemaan jälleen kylpytakkini sisällä.

Annoin lopulta periksi ja lähdin huoneeseen hänen hoideltavakseen. Hän mainosti olevansa erittäin hyvä suihinotossa ja katsoin pitääkö paikkaansa. Ajattelin että näinköhän pelit seisoo kolmannen kerran muutaman tunnin sisällä mutta mitä vielä, miehuuteni oli täydessä komeudessaan tämän neidin käsittelyssä.

Pitkä ja hyvä OWO ja ennen pitkää kuti nro 3 oli tosiasia. Maksun ja suihkun jälkeen istuin jonkun aikaa baarissa ja katselin meininkiä. Kello alkoi olla Joukossa vanhempia paikallisia kanta-asiakkaita sekä äänekkäitä venäläisiä ja italialaisia. Eräs tsekkityttö kertoi että italiasta järjestetään matkojakin Saksan FKK-klubeille: Olin jo aikeissa lähteä ulos mutta kiersin vielä alakerran saunaosaston kautta, matkalla vastaan tuli tumma pitkä berliiniläistyttö, 22 vuotias, hoikka ja b-kupin luomutissit.

Juttelin hänen kanssaan tovin ja vaikutti mukavalta joten lähdin huoneeseen. Oli ollut kuulemma Artemiksessa 1,5 vuotta. Tuloksena OWO ja tiukasta pillusta nautiskelua muutamassa asennossa.

Tulin tytön käsittelyn tuloksena hänen vatsalleen. Mukava tapa päättää päivän retki Artemikseen. Maksu ja kaikkeni antaneena päätin että nyt riittää.

Hauska yksityiskohta sattui juuri kun olin poistumassa pukuhuoneesta jo pukeutuneena, kuulin kun joku tytöistä huusi portaissa jollekin toiselle "Hei Hunajapupu": D Kuka foorumilaisista tunnustaa opettaneensa Suomen alkeet?

Kaiken kaikkiaan Artemis on ihan ok paikka mutta ei nyt mikään maailmoja mullistava. Hintatasokin on kovempi muihin FKK-klubeihin verrattuna. Tyttövalikoima oli loppupeleissä yllättävän saksalaispitoista, toki kaiken värisiä ja kokoisia löytyi mutta esim venäläishupakot loistivat poissaolollaan. Kuuluuko noissa klubeissa tyttöjen valikoimaan yleensä suutelu?

Riippuu tytöstä, selviää kyllä keskustelun yhteydessä. Aika harva sitä automaattisesti tarjoaa, ainakaan kielen kanssa. Karkeana oletuksena sanoisin että Itä-Eurooppalaisten ja mm aasialaisten tyttöjen suhtautuminen suuteluun on hieman väljempää kuin esim. Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa.

Alkoholijuomilla saa mukavasti lisälaskua iltaan. Mutta eikai noihin kukaan säästämään ole lähtenytkään. Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa No,sähän olet ollut just sellaisessa kusetusmestassa joihin jurbiinot yleensä päätyvät.

Ajattelin debytoida Artemiksessa nyt viikonloppuna, mites on, tarjoaako talo kortsut vai kannattaako niitä itse varata kylpytakin taskuun? Kyllä siellä on tytöillä niiden mukana olevissa käsilaukuissaan kondomit mukana.

Ei itse tarvitse ja epäilen että tytöt antaa käyttääkään asiakkaiden omia kumeja. Kannattaa muuten käydä Artemiksen uudessa siivessä sen ruokailuhuoneen takana. Komea sisäpiha uima-altaan, porealtaan, kahden saunan kera. Uusia panohuoneitakin sieltä löytyy. Kyllä tytöt antaa käyttää omia kumeja. Minä käytän aina omiani, pyhästi vihaan tyttöjen Londoneita.

Empiiristä tutkimusta en ole tehnyt kumimerkeistä. Muutama viikko sitten eräällä puolattarella oli siellä jotain tosin jytyä kortsua. Sai hakata keppiään välillä pöydänkulmaan että tunto palaisi siinä kumirutistuksessa. Se oli muutenkin huonoinpanoikinä-listan kärjessä. Kehtasi tippiäkin pyytää toimituksesta joka oli ala-arvoista. Onneksi muut panot oli loistavia. Olin liikkeellä Berliinissä ja menomatkalla koneessa ajattelin että voisi piipahtaa vapaaillan kunniaksi Artemiksessa.

Edellisistä vierailuista oli vierähtänyt lähes pari vuotta. Tegeliltä hotellin kautta suoraan Artemikseen. Ensi tunnelmat sisällä olivat että mikään ei ollut muuttunut, edelleen karmea tupakansavu 1.

Tyttövalikoima sinänsä oli ok vaikka oli vasta alkuilta ja tiistai. Ulkoalue oli ilmeisesti vihdoin täysin valmis mutta Berliinin kevätmyrskyssä siitä ei paljoa iloa ollut. Paljon uusia kasvoja, en tunnistanut entuudestaan kuin kaksi tyttöä. Ensimmäinen sessio blondi Hampurista, n. Juttelin hänen kanssaan pitkään alakerran baarissa ennen yläkertaan siirtymistä.

Huoneessa hyvä suihinotto, innostuin itsekin lipaisemaan häntä ja yllätyin miten nopeasti hän kostui. Kortsu päälle joka oli mallia paksu mikä takasi pitkän nautiskelun toosasta muutamassa eri asennossa. Loppuvaiheessa tyttö alkoi väristä ja huokailla lupaavasti. Saattoi feikatakin orgasmin mutta teki sen taitavasti. Lopulta hän ratsasti minulta siemenet pussiin ja ihmetteli tilanteen rauhoituttua miten pystyin naimaan noin pitkään vaikka hän oli ensimmäinen tyttö.

Yleensä kuulemma ekat sessiot ovat helppoja tytöille. Kaiken kaikkiaan ok sessio, hänestä huomasi selvästi että aluksi piti minua helppona saaliina mutta kun hänelle selvisi etten ollut ensimmäistä kertaa ko.

Suihkun kautta takaisin savun keskelle baariin ja tankkaamaan nesteitä. Turskamäärä oli selvästi lisääntynyt ja kuhinaa alkoi olla. Useampikin tyttö kävi tarjoamassa seuraa mutta lopulta jäin juttelemaan brunetin saksalaistytön kanssa, Minni tai Minnie.

About 25 v, Hampurista, silikonit ja Minnie Mouse tatuointi käsivarressa. Kauniit huulet joiden väliin kullini upposi mukavasti. Muuten aika perussuoritus, ei mitään erityistä. Hänelläkin oli kova lisämyynti-into huoneessa ja pettymyksen näki kun en langennut ostamaan ekstroja. Hänestä selvittyäni painuin alakertaan saunaan ja vietin aikaa alakerran baarissa kunnes huomasin ovensuussa kauniin brunetin jota oli silmäillyt jo ennemmin.

Vartaloltaan sopivan siro olematta liian laiha ja silikonitkin oli taitavasti tehty. Olemukseltaan naapurintyttömäinen, ei lainkaan pro. Olin heti varma että hänen kanssaan huoneeseen. Yläkerrassa hyvä suihinotto ja naintia useammassa asennossa. Tässä vaiheessa siemenet alkoivat olla aika tiukassa, kyseessä oli jo kolmas rundi muutaman tunnin sisään.

Silti nautiskelin hänestä täysillä ja lopulta hän viimeisteli minut suihinotolla ja käsihoidolla. Päivän paras sessio ehdottomasti. Ei mitään kusetusta lisämyyntien tms. Hänen jälkeensä ajattelin että käyn vielä nopeasti saunassa ja häivyn ulos Berliinin tuuliin.

Nälkäkin olisi hieman ollut mutta jotenkin FKK-tyylisessä paikassa ei ruoka maistu. Siinä allasbaarissa jäähdytellessäni seuraani tuli erittäin porno brunetti joka kertoi olevansa Italiasta, Roomasta. Hänestä näki jo kauas että todellisuudessa Romaniasta mutta en antanut sen häiritä.

Joku hänessä sai minut lähtemään yläkertaan vaikka tiesin jo että neljäs kerta heti kolmannen perään tulee olemaan haaste. Yläkerrassa erittäin hyvä ja märkä suihinotto taitavalla kielen käytöllä maustettuna. Ongelma oli vain se, että miehuuteni oli jo lähes tunnoton edellisistä jyystöistä. Yritin naidakin mutta jälleen ekstrapaksu kondomi takasi sen ettei oikein seissytkään enää kunnolla. Lopulta hän otti pitkään suihin ja puristi käsihoidolla viimeisetkin siemenrippeet ulos täysin turtana olleesta kullistani.

Viimeinen rundi oli virhe ja sen vuoksi jäi vähän huono maku suuhun kun poistuin Berliinin yöhön oluelle ja schnitzelille. Mulkkukin oli melko ruhjotun oloinen koko loppuviikon.: D Todennäköisesti vierähtää toiset pari vuotta ennen kun tulee eksyttyä Artemikseen.

Ihme juttu tuo Hampurin tyttöjen iso määrä Berliinissä, eikö Hampurissa ole kunnon klubeja vai mikä mättää? Huikee rapsa tää viimeinen etenkin, myös muita. Seudulla ollaan ja tiffany kun oli kiinni muuton vuoksi, näyttää artemis pakolliselta. No pitkän kaavan kautta rapsan myötä mukava lähteä rentoutumaan. Artemiksesta voisi hehkuttaa pitkäänkin Toki kätevää että on hyvää olutta ja Euroopan parhaat raflatkin. Tiistaina kävin ekan kerran Kun tulet sisään saat rannelipun 24 tunniksi ja toiseen ranteeseen avaimen joka avaa sekä yleisellä paikalla olevan pienen tallelokeron vrt.

Uimahallin lompakkolokero ja pukuhuoneessa olevan kaapin jälleen vrt. Tämän lisäksi kassalta saa laadukkaan kylpytakin taskulla. Pukuhuoneessa on mielinmäärin isoja froteepyyhkeitä ja kaikkiin kokoihin fläbareitä ettei tarvitse märillä lattioilla mennä paljainjaloin. Aulassa voi maksaa sisäänpääsyn nordean visa-elektronilla ja samaisella kortilla voi ottaa lisää käteistä aulan pankkiautomaatilta toimii varmasti muillakin kunhan et ole verkkopankissa rajannut maa-käyttöä liikaa.

Aivan kuin kylpylässä saatuasi tavarasi talteen kannattaa aloittaa suihkulla ainakin kuumana hellepäivänä. Tämän jälkeen on monta kerrosta joissa voi käydä virtuaalikuolaamass artemiksen kotisivuilla. Käytännnössä lounge on se missä on eniten pimuja. Siellä on kiva jutella eri maista olevien pimujen kanssa ja koettaa päättää ketä niistä haluaa eniten ensiksi. Liha on heikko naiset on tosi timmejä -- varmaan treenaa siellä kellarin punttiksella ja ui altaassa.

Kiva jutusteluun kanssa, kova ehdottelemaan kaikkea ekstraa. Senjälkeen uima-altaaseen suihkun ja saunan kautta tauolle. Kivasti vähemmän pimuja allasosastolla niin ehtii vähän palautua uidessa. Sen jälkeen loungeen ja siellä yksi "princess"-tatuoinnilla varustettu 21 v saksatar.

Jos kuvittelee helsingin teinidiskon tanssilattian keskipisteen niin osuu aika lähelle Lihajälleen heikko naiskauneudella ja taas yläkertaan toiselle kierrokselle. Tämän jälkeen totesin että riittää yhdelle illalle Alkupesujen ja parin mehudrinkin jälkeen kalsi turkkilaista pimua houkutteli mut 3: Aivan mahtavan timmejä mutta silti mistä puristaaoikeissa paikoissa.

Tästä taas toipumaan uimaan suihkun kautta ja allasbaatista nauttimaan. Erittäin hyvärunkoinen tapaus tuli jutustamaan mutta antoi tilaa kun kerroin juuri hoidelleeni pari. Loungessa oli moldovalainen joka oli vähän myrtsi etten ottanut 3: Pari kaunista pimua kävi jutuilla No lopulta se espanjatar löysi mut ja ehdotti leffan katsomista toipumisesksi Johon keksi kysyä haluaisinko suikkaria samalla.

Liha on heikko ja teatterin muut sohvat oli tyhjiä niin siitä taas pystyyn ja aika pian yläkertaan enemmille. Tuon jälkeen pesulla oli aivan jumalaisen kaunis pimu mutta matkabudjetti oli sen verran kirjaimellisesti nussittu että hyödynsin seksin jälkeistä hetkellistä vastustuskykyä ja lähdin kävellen takaisin tuon 3 km matkan tänne hotelliini Kudamilla. Voisivat Suomen ja Ruotsin kirkkotätifasistirouvat ottaa lyhyen suvaitsevaisuuden perusteet kurssin täältä Berliinistä ja lakata miesten sortonsa.

Siisti kuin mikä ja vain niin paljon rentouttavampi kuin mikään normi-uimahalli tai kylpylä: Erdinger Weisbrau puraisee terdellä kun musa viihdyttää Sanoisin vielä että pimujen ulkonäkö ylitti kaikki odotukseni artemiksessa Onko tuossa paikassa millainen tautien seuranta? Tytöt käyvät tietysti testeissä, mutta mistä tietää minkälaisia asiakkaita siellä on. Taudit eivät välttämättä näy, niitä lääkitään ja kuitenkin tarjotaan OWOa.

Onko kukaan saanut näissä Saksan parhaissa paikoissa tartuntaa? Tuossa alla raporttia tartunnasta ja frekvensseistä. Kalervo Kanki tosin tulee väittämään et lääkärintodistus puuttuu ni ei ole syytä uskoo.

Minä sairastin tippurin tässä hiljattain. Oli muutenkin tosi pliisu, pientä vuotoa, ei kipua. Huonolla säkälla siis tarttuu. Useimmat tytöt kysyy huoneessa haluatko kumin kanssa vai ilman, ennenkuin ottavat suuhun. Voit sanoa siinä vaiheessa että kumilla, kiitos. Itse otin kaikki ilman kumia ja voi pojat että hyvältä tuntui. Amelia ja Nina oli vissiin ainoat tytöt jotka ei edes kysynyt kumista, alkoivat ottaan suikkiin vaan. Ja niiden suikkarit oli varmaan parhaita mitä on tullut tässä elämässä koettua.

Ettei vaan oltais oltu samaan aikaan Artemiksessa: Otin kyllä siinä paikassa kaikki kumilla. Sen verran vilkas paikka että siellä jos jossain on riskiä. Voi olla että jäin paitsi upeesta kokemuksesta mutta oma terveys kiinnostaa enempi. Siellä kyllä silmät on kuin flipperipelin pallo. En vieläkään ymmärrä miten niin monilla tytöillä on samaan aikaan niin timmi vyötärö ja silti kivasti tavaraa oikeissa paikoissa.

Ehkä nautinnollisimpia olivat owot, se on kuin peliä Tämä sai ne todellakin yrittämään kovasti. Ei siis mitään pientä lillutusta vaan pistivät "tuulemaan". Varmasti toimii paremmin kuin moni mihin nykyään antavat rahaa. Kirjoitan pitkän tekstin, koska tänne kirjoitetaan liian harvoin. Perjantaina oli pakko päästä jo päivällä, sillä onhan tuo aina reissun kohokohta.

Kitty Sama Emma jota panin viimeksi. Oli muuttunut hieman ja ottanut kai uuden tatuoinnin. Silti edelleen kiva säihkysilmä blondi korkeilla koroilla. Sovittiin tunnin gfe aika.

Se sisälsi kissing, owo, jne. Hyvä etten tukehtunut Meinasin laueta kun ratsasti päällä, sain onneksi pidäteltyä ja tulin lopuksi missionaryssa. Juteltiin lopuksi vielä mukavia. Malesialainen tumma povekas nainen Kävi kai pari kertaa kiusimassa ja halusi mun kanssa huoneeseen. Eksyin loungeen yksin ja sieltähän tuo taas tuli.

Kokeilin tissejä ja yllätyksekseni ne ei olleetkaan silikonit. Juteltiin hetki ja mentiin yläkertaan. Menin sängylle makaamaan ja nainen tuli saman tien päälle ja työnsi tissit naamalle toinen kerrallaan imutettavaks.

Sitä jonkin aikaa ja sitten body to body hierontaa ja titfuck. Todella tiesi miten käyttää rintavarustustaan. Suikkari oli ihan hyvä ja panona myös yllättävän hyvä. Missionaryyn tuli lopeteltua hieman ennen ajan loppumista. Puoliksi afrikkalainen, mutta syntynyt ja asunut Saksassa koko ikänsä. Hain loppuillasta loungesta sohvalta. Todella kaunis hymy, fitti kroppa ja kiva asenne. Eka tumma nainen jota kehtasin nuolla Olihan sitä kiva lipsutella.

Tulin ajan lopussa kun tyttö ratsasti päällä. Säästin väärässä paikassa enkä ottanut anaalia extrana. Tuon pienen tytön pepunreiässä olisi ollut kiva käydä. Aika kului mukavasti tutustuessani panojen välissä kolmikymppisen amerikkalaisen kanssa.

Puhuttavaa riitti, koska sama harrastus. Mukavampaa tuolla on kaverin kanssa olla kun yksin, ei sitä kuitenkaan tule koko ajan tytön kanssa oltua. Oli kingi olo kun tyttöjä tuli vuoron perään esittäytymään mulle tai tälle kaverille. Näytti mulle myös paikan gymin alakerrassa jossa käy aina treenaamassa ennen tyttöjuttuja.

Hieman epäilen jaksaisinko itse ensin vetää tunnin tehotreenin ja sen jälkeen vielä rakastella eri tytön kanssa. Ninakin huomasi mut siellä taas ja hyökkäili tissit edellä päälle kun makoilin sohvalla. Oli todella pornon näköinen. Sanoi että lähtöpäivänä panet sitten mua. Lauantaina menin taas, tällä kertaa vasta myöhemmin. Piti olla parempi ajankohta kuin perjantain, mutta eipäs ollutkaan. Turskia oli paljon enemmän ja suurinosa tytöistä oli varattu. Amelie Kurvit kohallaan oleva 28v blondi. Tuli juttelemaan sohvalle mun kanssa.

Ajattelin aluksi etten pane häntä uudestaan, vaikka olikin hyvä viime kerralla. Jäi siihen varmaan vartiksi juttelemaan ja aloin tuntemaan kovan stondiksen niin aloite yläkertaan menosta tulikin mun puolelta. Oli meikannut tällä kertaa itsensä todella näyttäväksi. Hyvä bj ja pano taas. Lea Saksalainen silikoni blondi, iäkseen kertoi 26v. Silmät ja katse olivat todella näyttävät siispä jumituin viereen katselemaan kun pelasi jotain peliä ja juttelemaan.

Jossain vaiheessa kysyi haluanko mennä yläkertaan, tottakai halusin. Sanoi että olisi parempi jos ottaisin tunnin ajan. Tein niin ja kyllä se kannatti. Teki kaikenlaisia temppujansa jotka sai kiihottamaan ja kysyi aina onko näin hyvä. Kiva pano, vaikka pillu ei ollut enää kireä. Koko tunti siinä tulikin vietettyä, välillä panemista ja välillä hj: Käytiin välissä myös molemmat vessassa lol. Uteli parisuhde kuvioista ja yksityiselämästä.

Latasin lopuksi kutini missionaryssa kun aika oli lopussa. Lauantaiseen tapaan paikassa oli myös striptease show: Ruoka paikassa oli tällä kertaa yllättävän hyvää molempina päivinä. Punatukkaista nuorta tarjoilijatarta hymyilytti kun kävin syömässä muutamaan kertaan ja olin taas siellä. Yli kivaa oli taas. Sunnuntaina pidin välipäivän, mutta tänään voisi taas mennä.

Maanantaina oli paljon hiljaisempaa kuten yleensäkin. Löytyi silti pari nättiä ja mukavaa naista. Ella 30v venäläinen silikoni blondi Pietarista. Tosi hyvin säilynyt pakkaus, kaunis hymy jne, ikäero huvitti aluksi vähän molempia. Mentiin ulos panemaan ulkorakennukseen. Tykkäsi pussailla paljon ja työntää tissejään imutettavaksi. Pillu tuntui hyvältä vaikka ikää olikin jo vähän enempi. Juteltiin vielä panojen jälkeen sängyllä nainen päällä. Sofia 27v venäläinen luomu nainen Jaroslavlista.

Bongailin sohvalta tällaisen ja juteltiin hetki. Halusi välttämättä mennä ulos panemaan. Hänellä oli siellä oma suosikki panohuone mihin mentiin. Isohkot luomutissit joilla tykkäsi hieroa. Niinkuin edellinen niin tämäkin tykkäsi pusutella paljon. Suikkari oli ihan hyvää. Pillu tuntui tosi tiukalle. Tuntui nauttivan kun pani lujaa missionaryssa.

Tulin lopulta kun nousi ratsastamaan, osasi tehdä sitä tosi hyvin tiukalla pillullaan. Jäätiin juttelemaan vielä pitkäksi aikaa sängylle. Oli sellainen luonnon tyttö, piti paljon suomalaisesta saunasta jne. Erikoisinta noissa naisissa oli että kumpikaan ei polttanut tupakkaa.

Se on harvinaista koska suurinosa noista Artemiksen tytöistä sauhuttelee. Huomenna voisi vielä käydä paratiisissa ennen lentoa takaisin Suomeen. Tänään tiistaina jouduin meneen aikaisempaan, koska joudun kohta palaamaan takaisin Suomeen. Artemiksessa oli aluksi todella hiljaista kun sinne menin. Pantavaa tyttöä oli vaikea löytää kun paikalla oli ainoastaan muutama tunnettu munahaukka ja sellaisia joita en oikein halunnut panna.

Siispä otinkin aluksi rennosti saunassa parin vietnamilaisen turskan kanssa ja heitin porealtaassa viidet poreet. Tuli tsekkailtua tarjontaa, mutta ei meinannut löytyä mieluista, kunnes tsekkiläinen brunette Prahasta tuli esittäytymään. Nicol Väitti iäkseen 21v. Söpö tyttöhän tuo oli. Hieroi kivasti tisseillä jonka jälkeen bj: Pillu tuntui tiukalta ja parhaalta tuntui kun tyttö tuli päälle. Ei silti ollut mikään unelma tyttö tämä, vaikka olikin kaunis ja hyvä pano, niin kyseli aina vuoronperään otanko jotakin ekstroja ja ruinasi vielä tippiäkin.

En antanut, mutta oli tyytyväinen saadessaan puolen tunnin rahansa, niin olin minäkin. No tämän jälkeen tuli tsekkailtua taas tarjontaa. Panin jo maanantaina merkille että tsekki Ninalla joka saapui samoihin aikohin tänään klubille kuin minä oli taas joku vakio sponsori odottamassa siellä. Joku rikkaampi mies oli ilmeisesti ottanut muutaman päivän tai viikon ajan hänen kanssaan. No, ainakin on osannut valita hyvän tytön.

Yhdessä kohtaa kaksi saksalaista mustahiuksista silikoni tyttöä vilkutti mut luoksensa. Olisivat halunneet kahden kimppaa mihin en suostunut, mutta toista noista tytöistä olin kuolannut jo pidemmän aikaa. Diana Toinen tummahiuksisista saksalaistytöistä.

Olin katsellut häntä jo useampana iltana kun olin käymässä Artemiksessa. Esitteli itsensä ja iäksensä kertoi 20v. Tyttö oli sellainen kaukana tyttöystävämateriaalia olevasta. Tatuoitu ja poltti kokoajan röökiä. Silti jokin siinä vain kiihotti, se katse ja kroppa. Oli todella kaunis ja osasi todellakin meikata hyvin. No vihdoin koitti totuuden hetki ja pääsin huoneeseen tämän ihanuuden kanssa.

Huomasi että oli aika amatööri aluksi, sai melkein kädestä ohjata. Kohta pääsinkin kokeilemaan tytön pillua ja tuntui tosi tiukalta. Pantiin missionaryssa kunnolla pitkän aikaa, jonka jälkeen doggya.

Sen jälkeen tytön piti tulla ratsastamaan päälle mutta alkoikin tekemään hj: Teki sitä niin hyvin että tulin raivolla. Todella seksikäs ääni ja ystävällinen tyttö. Syntymävuodekseen kertoi '94, varmaan eka kerta kun löysin itseä nuoremman hupakon. Pakko myöntää että ihastuinkin sitten pikkuisen tähän tyttöön. Tuli vielä tuijotettua varmaan tunti tätä tyttöä ja vastoin tapojani haettua aulasta pari bisse lipuketta. Kertoi olevansa Hampurista, pitääkin varmaan käydä joskus siellä jos sieltä tuollaisia helmiä tulee.

Lähdin parit oluet juotuani haikein mieli Artemiksesta. Lomat oli ohi ja panot oli pantu. Kiitos rapsoista ja infosta Ite kävin pari vuotta sitten Kävipä niin hassusti että myöhästyin lennolta Suomeen ja sain uuden vasta torstaiksi. Keskiviikko oli vielä hyvää aikaa olla Artemiksessa. Ei muuta kuin nostaan muutama satanen automaatista ja suunta kohti suosikkipaikkaa. Tulikin oltua yli 10 tuntia siellä eilen.

Aivan ensimmäiseksi vein tiistaisen Dianan huoneeseen koska oli pakko päästä vielä panemaan tuota ihanuutta. Ehdittiin tällä kertaa käydä kaikki hyvät asennotkin läpi, ennen kuin tulin. Huomasin että myös pieni Valesca, jonka kanssa olin myös aiemmin, oli tullut takaisin tekemään tienestiä. Juteltiin ja sovittiin että haen hänet myöhemmin. Muiden huvittelujen jälkeen hain sitten tämän 21v hymytytön yläkertaan. Otin anaalin lisähintaan kuten olimme jo aikaisemmin sopineet.

Tuo tumma prinsessa oli taas melko villi sängyssä. Eri asennoissa kokeiltiin, pilluun ja pepunreikään. Jaksoi ratsastaa päällä hyvin ja hymyillä kokoajan. Otin myös tunnin ajan sitten koska niin ihana tapaus. Lopuksi laukesin tytön sisään missionaryssa. Heittämällä Artemiksen parhaita tyttöjä. Tuo oli kallein setti tähän mennessä. Maksoi euroa, mutta worth it. Tyttökin oli onnesta soikeana kun sai isomman summan rahaa.

Illalla vielä eräs tuttu tyttö esitteli mut ystävättärelleen. Ajattelin jos myöhemmin koeajais kyseisen neidon. Yöllä myöhemmin tuli sitten huomattua sama tyttö sohvalla. Tytön nimi oli Kimi ja oli kotoisin Keniasta. Tumma, kaunis hymy, hyvä kroppa, ikää 22v, ei silti aivan päihitä edellistä.

Otin vain normi setin hänen kanssaan mikä olikin hyvä vaan, koska laukesin ennen ajan loppua kun tyttö ratsasti päällä liiankin hyväntuntuisesti. Jäi vielä pitkäksi aikaa juttelemaan sängylle kaikesta.

Oli sellainen musiikki tyttö ja tykkäsi tanssia. Parin suomalaisen kanssakin tuli siellä yöllä juteltua. Morjesta vaan jos tunnistatte itsenne. Juttu pähkinänkuoressa, aina ei ole huono asia myöhästyä lennolta. Siellä ei tainnut vielä pari vuotta sitten olla noita ulkotiloja. Ainakin tytöt on sanonut että ne tuli vasta vähän yli vuosi sitten. Huikee mesta on joo. Sinne sais muuten viedä poreammeeseenkin tytön jos haluaa.

En vaan itse hokannut ehdottaa tytöille sellaista. Pari kertaa tuli iltaisin nähtyä kun joku mies oli tytön kanssa kahden siellä. Mä muistan kun sä jokunen vuosi sitten esittelit Tallinnan budjettiasi ja se ei ollut paljon se.

Samaa mietiskelin muuten itsekin tai sitten on rapsoissa vaan vähän lapinlisää: D Oli miten oli, niin hyviä tarinoitahan noi on. Artemiksessa ei ole ikinä tullut käytyä, mutta näiden Tampereen Pojan ja muiden raposten perusteella ei hassumpi paikka.

Saksa ei ole muutenkaan paska maa, monessa muussakaan suhteessa. Seppo Rädyn näköiseen kaveriin nyt ei tosin kannatakaan luottaa. Ei tätä mestaa ja Tallinnaa voi verrata. Myönnettäköön että nälkä on kasvanut syödessä. Pari vuotta sitten kun olin vielä ihan untuvikko "alan" hommissa niin olin tyytyväinen paljon vähempään.

Tuolla on koko talo täynnä tosi hyvännäköisiä tasokkaita, osa aivan mallin näköisiä tyttöjä ja hinnatkin on paljon edullisemmat niin mielelläänhän tuolla sitten pitääkin tyttöjen kanssa hauskaa koko rahalla. On totta että tulonikin on nousseet vähän tässä parin vuoden aikana, mutta se nyt ei liity tähän aiheeseen. Mulle on aivan sama uskotteko mun juttuja.

Itselleni mä tätä kuitenkin teen ja jaan kokemuksiani seksinostofoorumille. Ja se laitanko kaikki rahani ilotyttöihin on oma asiani. Äläs nyt kimpaaannu, kuten sanoin, niin hauskoja juttuja ja informatiivisiakin. Jatka samaan malliin, näitä mielellään lueskelee. Saksan kokemuksia on vain tasan yksi ja juurikin kyseisestä mestasta muutamia vuosia sitten, eikä paikka näytä siitä paljoa muuttuneen.

Ulkoterassi oli myös silloin, aurinkotuoleja ainakin, panoluolia tuskin. Keli oli kyllä sen verran keväinen, että kylpytakki päällä ei tullut pieneen mieleenkään ulos mennä. Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka ja nimenomaan sopiva päiväretkeksi, syö, saunoo, poimii kirsikat kakusta. Tää mun oli huomio. Ei väite et puhut paskaa. Raportit oli tän forkan parasta antii eikä ne sun vanhat Tallinnan jututkaan mitään roskaa olleet. Itseasiassa kattelin tänään Tampereen Pojan raporttien innoittamana Berliinin lentojen hintoja syksylle, ei ois todellakaan pahan hintaisia.

Siitä on muutamia vuosia aikaa, kun kyseisessä kaupungissa olen käynyt ja Artemis ei siis ole mulle entuudestaan tuttu mesta. No lokakuussa asiaan tulee näillä näkymin muutos ja siitä osittain kiitos kuuluu Tampereen Pojalle: Ajattelin itse vaihtaa välillä mestaa. Vaihtelu virkistää ja olihan tuo jo kahdeksas kerta kun kävin. Ei myöskään jäänyt mitään unfinished bisneksiä tyttöjen kanssa.

Ehdin tekemään kaiken mitä halusin ja sovin ihanusten kanssa. Luulen että olen saanut testattua paikan parhaat tytöt. Vaikka tyttöjen vaihtuvuus onkin suurta, niin silti siellä on usein samatkin.

Tytöt ja henkilökunta tuntui tietävän mut jo liiankin hyvin. Että toi on se nuori kaveri Suomesta. Jotkut tytöt joiden kanssa en edes ollut kutsuivat mua jo nimelläni. Olen välillä huono ilmaisemaan itseäni niin korjataanpa vielä pari asiaa ettei jää epäselväksi. Kaikilla naisilla on tietysti korkokengät jalassa siellä. Toisilla on pidemmät korot kuin toisilla. En vaan itse ole niitä miehiä joka kiinnittää naista valittaessa huomion koron pituuteen tai hiusten väriin.

En tiedä mitä ajattelin kun kirjoitin tämän. Taisi mennä turhaksi yleistämiseksi. Vain kolme kymmenestä tytöstä joiden kanssa kävin tällä kertaa sekstaamassa poltti tupakkaa siellä. Ne jotka polttavat tunnistaa helposti siitä että röökiä palaa suht usein kun kävelet heidän ohi siellä. No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis.

Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta. Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi.

Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha. Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Sehän pitäis joskus lähteä samaan aikaan Artemikseen kun tunnet tytöt ja niiden metkut niin hyvin. En kyllä sulje pois sitä jos joku haluaisi joskus mennä samaan aikaan Artemikseen. Tuo on niin loistava paikka että kyllä siellä viihtyy.

Jos sä denzel olet nyt menossa, niin muista kirjottaa rapsaaki. Yritän säästää seuraavaan matkaan ja testata muita eri FKK klubeja. Tuli oltua Artemiksessa torstai ja perjantai.

Voisi näin jälkeen päin kirjoitella siitä tuoreita kokemuksia. Torstaina oli paikan synttärit. Meno muuttui jossain kohtaa iltaa hulluksi, kun ihmisiä oli niin paljon. Päivällä kun porukkaa ei vielä ollut paljon, otin puolen tunnin ajan Valescan kanssa. Tyttö oli ottanut tatuointeja, muuten sama fitti kroppa ja söpö ainainen hymy, sekä palvelualttius olivat kuitenkin säilyneet ennallaan. Oli kivaa panna pitkästä aikaa. Ulkona oli tarjolla paljon erilaisia grilliherkkuja pitopalvelun toimesta.

Ilotulitteitakin ammuttiin yhdessä kohtaa iltaa. Ilmaista Heinekeniä tuli litkittyä ihan tarpeeksi. Sattuipa siinä suomalaistakin juttuseuraa yhdessä vaiheessa iltaa. Yöllä myöhemmin törmäsin taas Afrikan tähteen. Eli tyttöön, joka käytti nimeä Kimi.

Otettiin tunnin gfe setti huoneessa. Palvelu oli taas erinomaista ja tyttö sai äkkiä vehkeen toimiin hyvästä jurrista huolimatta, kun aloitettiin hommat tuttuun tapaan 69 asennossa.

Tuntui taas ihan liiankin hyvältä hänen piukassa pillussa, mutta kestin sentään yli puoli tuntia aktionia ennen kuin maattiin ja halailtiin loppuaika. Poistuin vähän myöhemmin klubilta tyytyväisenä, vaikken sinä päivänä uusia tyttöjä kokeillutkaan. Perjantai oli mukava siitä, että paikka oli taas rauhallisempi. Menin jossain kohtaa loungessa söpön blondin viereen makaamaan ja tekemään tuttavuutta.

Mandy 27v, timmikroppainen tyttö Itävallasta. Erittäin huomaavainen neito ja osaa tarvittaessa olla villimpikin tapaus sängyssä. Kokeilin hänen kanssaan ekaa kertaa panojen lisäksi cif. Otti hyvin satsit naamalleen, vaikka osa lensikin lattialle.

Myöhemmin yöllä Sharon niminen 23v punapää Unkarista tuli halailemaan ja pussailemaan ehdottamalla huoneeseen menoa. Otin vain puoli tuntisen ja silläkin hinnalla sai panna tyttöä sydämmen kyllyydestä. Teki alussa selväksi, että tunnin ajalla olisi tehnyt jonkinnäköistä spesiaalia. Tämän tytön jälkeen kävi sitten reissun ainut huono tyttökokemus saksalaisen Sani nimisen n. Sai häntäkin panna, mutta palvelu oli kehnoa ja hopun omaista.

Lopetettiin hommat kesken ja tuli maksettua pienet oppirahat. Toivuin kuitenkin tästä tapauksesta jonkin ajan päästä, kun näin taas Mandyn ja otin häntä heti kädestä kiinni. Ymmärsi että haluan häntä nyt ja kohta oltiinkin taas yläkerrassa panemassa.

Meillä kai vain kohtasi kemiat todella hyvin ja nautittiin toistemme seurasta pidempäänkin kuin puoli tuntia, vaikka maksoin normaali puolikkaasta.

Yöllä tutustuin erään kanadalaisen kanssa, joka osottautui alan miehiksi ja meni varmaan kolme tuntia jutellessa kaikesta mahdollisesta. Kello oli noin puoli viisi yöllä ja siinä ihmeteltiin ehtisköhän molemmat vielä tyttöjen kanssa huoneeseen. Kimi tuli sitten yhdessä kohtaa halaamaan ja olin myyty. Ehdittiin vielä heittämään sellainen parinkymmenen minsan setti huoneessa kun mentiin yläkertaan. Tuntui vähän kun olis lasta tehny kun halutti panna lujaa vielä viimesen kerran ennen paikan sulkeutumista.

Kanukki oli näemmä myös löytänyt hyvän tytön, kun törmättiin vielä samaan aikaan yläkerrassa poistuessa. En osannu laskee montako kertaa PT pani kahden päivän aikana mut kullissa voi olla arkuutta. Tuli käytyä ja nyt täysin raiskattu olo. Munassakin massiivinen verenpurkauma, kun joku thaikku lutkutti varsin innokkaasti.

Täytyy varmaan kasvattaa kivekset, että osaan kaljapäissäkin sanoa ei. Tänään välipäivä ja huomenna uusiksi. Jooh tuli taas käytyä ja nyt keskiviikon totuttuun tapaan tytöt olivat pukeutuneet sangen seksikkäisiin alusvaatteisiin. Tuli illan aikana pantua moldovalaista koulutytöksi pukeutunutta Evelyniä, unkarilaista Sharonia ja kahta bulgarialaista. Tapasin myös ruotsalaisen Göranin, jonka kanssa tuli lätistyä paskaa monesti illan aikana. Vanha ukko, joka ei tietääkseni nussinut kertaakaan koko illan aikana taisi olla homo.

Täytyy varmaan lykätä lähtöä parilla päivällä, että pääsen kokemaan millainen meno on lauantaisin. Kännykällä nyt nopeasti loruilin jotain. Jos toi läski on se yks kotka, niin hyi helvetti. Olen Artemiksessa vaan kaksi huonon näköistä naista nähnyt ja jostain syystä tuo yksi läski on aina siellä, en panisi missään tapauksessa.

Evelyn Moldovasta on helvetin heru ja outo, en pannut, koska tytön ulkonäkö ei muhun iskenyt. Toi on naurattanut vielä jälkeenpäinkin omista heitoistaan. Artemiksen thaikkuihinkaan en välttämättä koskis. Ei ainakaan syksyllä ollut kovin pantavia. Sharon Unkarista on ihan jees, en välttämättä silti panisi uudestaan.

Varmaan olisi informoivampaa kanssaturskille jos listaisit niiden tyttöjen nimet ja kansallisuudet ketä panit, sekä kertoisit vielä millaiset panot oli. Ole siellä lauantaikin ja rapsaa tytöistä, ei ketää kiinnosta ruotsalaiset kanssa turskat tbh. Joo kirjoittaisin muuten, mutten muista läheskään kaikkien tyttöjen nimiä: Jokatapauksessa helvetin hieno klubi on kyseessä, ja on mielestäni erittäin haastavaa löytää koko paikasta paskalla asenteella liikenteessä olevia tyttöjä.

Asia taitaa olla nyt niin, että meikäläisen seksit suomen päässä ovat nyt osteltu ja jatkossa suunnistan ulkomaille. Tuli reilut e takkiin Artemiksessa. Pysyin myös alkuperäisessä suunnitelmassa ja lensin pois jo perjantaina. Seuraavan kerran Artemikseen suunnistan varmaankin kesällä ja jos saisin vaikka velipojan houkuteltua myös mukaan. Kannattaa tutustua Saksassa muihinkin klubeihin.

Itselläni FKK Artemis ei mahdu top vitoseen. Varsinkin palvelun laatu ja tyttöjen asenne ovat monesti muualla paremmat. Artemis on vaan sellainen turistirysä, että löytyy juttuseuraa muista turskista panojen välissä. Hajoais pää välittömästi jos joutuu pelkkää saksaa kuuntelemaan. Monesti siellä suomeakin kuulee. Niin kuin löytyy tarpeeksi turisteja noista muistakin mainitsemista paikoista. Englantia noissa paikoissa enimmäkseen puhutaan, tytöt kun harvoin puhuvat saksaa.

Noin peukalosääntönä klubeista voi sanoa että mitä enemmän vakioasiakkaita sitä parempi palvelu tytöiltä. Turistirysien äiti, FKK Palace Frankfurtissa, on tänään surkeuden huippu just tästä syystä, asiakkaat ovat vain turisteja jotka tyytyvät "mihin vain", kunhan pääsee sänkyyn tytön kanssa niin se riittää.

On noissa muissakin klubeissa aina joo ulkomaalaisia, vähintäänkin ulkomaalaistaustaisia saksalaisia. Englantia enemmän varmaan kuulee kuin saksaa. Tietenkin myös osa hupakoista puhuu mieluummin englantia, koska he eivät kai osaa niin hyvin saksaa. Itse juttelen ennemmin hupakoiden kuin turskien kanssa. Joskus tosin tapaa samanhenkisiä miehiä, joiden kanssa juttelee mielellään pidempäänkin. Artemiksessa tuli kerran erään amerikkalaisen ja kerran erään kanadalaisen kanssa juteltua tunteja.

Siinä tuli aika paljon infoa Berliinistä. Vaikuttaa aika hyvältä paikalta. Hyvällä sijainnilla siistiä hotellia berliinissä? Riippuu mikä on sinulle hyvä sijainti. D Jos Artemiksen kannalta hyvä sijainti, niin suosittelen Charlottenburg kaupunginosaa. Duunireissulla Berliinissä ja sattui olemaan vapaa ilta tiistaina. Tyttöjä oli paikalla mielestäni yllättävänkin paljon ollakseen arkipäivä.

Myös turskia oli riittävästi, Artemis on turkkilaiskomennossa eli heitä siellä riittää sekä myös venäläisiä ja italialaisia joiden toiminta on D Katselin tilannetta 1. Juttelimme vähän aikaa niitä näitä ja sitten yläkertaan huoneeseen. Puolituntinen sisältäen laadukkaan OWO: Oli mahtava fiilis laueta doggyssä samalla katsellen peilin kautta kauniita kasvoja.

OK sessio kaiken kaikkiaan vaikka ehkä hieman mekaaninen. Siirryin alakertaan wellness-osastolle "Finnische Saunaan" jonka jälkeen istuin alakerran baarissa jäähdyttelemässä vesilasin äärellä. Paikalle tuli melko lyhyt tummatukkainen tyttö josta en aluksi ulkonäön perusteella innostunut mutta hän osasi vetää oikeista naruista ja juttumme synkkasivat mukavasti joten suuntasimme yläkertaan.

En muista hänen ikäänsä mutta veikkaan vuotta. Ollut Artemiksessa todella pitkään, heti alusta lähtien eli melkein 10 vuotta mutta pitänyt kuulemma välillä pitkiäkin taukoja. Erittäin mukava tyttö ja täysillä mukana asiakaspalvelussa. Huoneessa huomasin etteivät hänen mainostamansa suihinottotaidot olleet valetta.

Todella mahtava ja pitkäkestoinen OWO sekä tietenkin naintia päälle. Tunnelma huoneessa alkoi lämpenemään sen verran että hän laittoi välissä tuulettimen päälle ja ikkunan auki: Yhteenvetona Shiva oli päivän positiivisin yllätys. Pientä lisähaastetta tuotti ettei hän osannut englantia juurikaan mutta ymmärsimme toisiamme myös saksaksi. Kävin jälleen nopeasti saunassa mutta en jaksanut kauaa katsella italialaisten elämöintiä joten takaisin 1.

Juttelin useampien tyttöjen kanssa ja noin tunnin jälkeen alkoi taas olla virtaa. Olin vilkuillut illan aikana todella hyvärunkoista blondia jonka huomasin portaikossa ja menin juttelemaan. Asiat luistivat mukavasti joten huoneeseen.. Taisi sanoa iäkseen 29 v.

Ei liikaa tatuointeja vaan pelkkä tramp stamp alaselässä. Ajattelin yläkertaan mennessäni että asenne huoneessa on tuskin yhtä hyvää kuin Shivalla mutta Brigitta yllätti tässä asiassa positiivisesti. Hyvä OWO ja naintia monessa asennossa.

Kun kyseessä oli jo kolmas kierros muutaman tunnin sisällä niin aika pitkään sai pumpata ennen kuin tulin mutta sitäkin lujempaa. Jälleen välisauna ja 1. Olin jo lähdössä pois kun tummatukkainen tyttö tuli juttusilleni.

Olin törmännyt häneen jo useamman kerran illan aikana ja koska hän vaikutti mukavalta, ajattelin että neljäs kerta on vielä nähtävä. Kaylin tai Aylin tms. Brunetti, kauniit kasvot, hyvät luomutissit ja silkinpehmeä iho. Olemukseltaan melko naapurintyttömäinen mutta: Ok OWO mutta muuten aika mekaaninen suoritus. Lähti itseltäkin fiilikset kun huomasi ettei tyttöä kiinnosta. Päivän neljäs kuti lähti mutta oli kovan työn takana. Pesujen jälkeen istuin vielä hetkisen aikaa baarin puolella ja juttelin pitkään romanialaisen tytön kanssa joka kertoi olleensa Wienin Golden Timessa ennen Artemista mutta piti Artemista parempana paikkana.

Enpä tiedä sitten, kuten eräs toinen tyttö sanoi; 10 päivää on reissutyöläisenä maksimiaika minkä pää kestää.

Jos kaikki raha tulee omaan taskuun, suosituimmat tytöt pääsevät aika mukaville päiväansioille. Toki joutuvat ottamaan melaa kertaa päivässä useampaan reikään joten kyllä sekin työstä käy: Pientä pilkunviilausta, mutta se on 2.

Moro ja hyvä kun kirjotit rapsan. Luin että kävit viimeksi , eli noin vuosi sitten ja lupailit pitää pari vuotta taukoa, ei tainnut onnistua. Itse kävin viimeksi lokakuussa ja tekisi kovasti mieli käydä tänä kesänä taas Berliinissä seikkailemassa. Tällä kertaa ehkä muuallakin seksiä ostamassa, mutta Artemis on silti vaan niin hyvä paikka, vaikka on saanutkin osakseen kritiikkiäkin näiden tyyppien toimesta, jotka käy muillakin FKK klubeilla Saksassa.

Artemiksessa on silti mielestäni ehkä paras eksoottisin kokoonpano, jos näin voisi sanoa. En ole löytänyt vielä yhtääkään pantavaa ebony tyttöä Artemiksen ulkopuolelta, enkä myöskään tsekkiä, tai venäläistä. Kai ulkotilat oli jo auki?

Ne on parhaat chillaamiseen ja kiva panna välillä niissä ulkona olevissa panopaikoissa. Tarkoitin, että muilla FKK klubeilla Saksassa en jostain syystä ole löytänyt niitä hottiksia tästä kategoriasta. Verkkolehden viimeisimmät jutut Kiekko-Espoon paluu juurille: Kiekko-Espoo julkisti maanantaina nimekkään nipun Masennusta, päihteiden käyttöä, kuolemanajatuksia — Nick Boyntonin San Jose Sharksin hankkiman Mike Hoffmanin matka jatkuu heti San Jose Sharks ja Ottawa Senators ovat tehneet pelaajakaupan, Street hockey -kiertue laajenee ulkomaille.

Suomessa suuren suosion saavuttanut ja vuodesta pelattu Päättyneellä kaudella Stanley Cupin voittaneen Washington Etsi vain otsikoista Jäsenen nimi: Jaa mahdolliset useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Prostituutio — ammateista vanhin Viestiketju osiossa ' Vapaa keskustelu ' , aloittajana moby , Edellinen ketju Seuraava ketju.

Ässät, Maple Leafs, Liverpool. Minä en ole koskaan ollut mitenkään riippuvainen seksistä, enkä sitä kaipaa kovinkaan usein ja sain Suomessakin sitä aivan riittävästi, vaikka olen ruma, köyhä, pienimunainen ja vieläpä Ässä-fani. Mittariin kääntyessä kolmenkympin huonommalle puolelle huomasin, etten saa baarista enää mukaan kuin ylipainoisia yksinhuoltajia, joilla on vittumaiset kakarat ja mustasukkainen ex-mies.

Siinä vaiheessa olin jo aivan tyytyväinen käteenvetoihin, sillä tuo kaikki paska noiden Suomi-neitojen kanssa ei vaan maksanut vaivaa. Maanantai-iltana ei paikallisella huoralla ollut muitakaan asiakkaita tyrkyllä, jolloin sain hyvän tarjouksen.

Kyyti oli maalaispojalle kylmää ja sen jälkeen ei yh: Myöhemmin samana vuonna lähdimme saman kaverin kanssa Bangkokiin tapaamaan siellä opiskelemassa ollutta ystävää. Siellä pääsin tutustumaan aasialaisiin naisiin ja paluuta uralilaiseen, leveälanteiseen rotuun ei enää ollut. Seuraavana vuonna pääsinkin duuniin Pattayalle tyttöbaariin.

Siellä olisi ollut mahdollisuus syödä kuormasta mielin määrin, mutta minulle riitti seura baarikierroksille jotta sain olla rauhassa muiden huorien ahdistelulta ja satunnainen seksi. Viisumireissuilla pääsinkin sitten seuraavalle askelmalle, eli Filippiineille. Siellä naiset ovat taas selvä upgrade thaikkuihin verrattuna. Sekalaisemman geeniperimänsä ansiosta kauniimpia ja historiasta johtuen kielitaitoisempia ja kulttuuriltaan lähempänä Eurooppaa kuin Thaimaa.

Sielläkin toki testasin maksulliset naiset ja kokemus oli loistava. Tytöt olivat lähes kaikki hauskaa seuraa ja siksi seksikin oli huippuhyvää. Täällä on paljon paheksuttu ihmiskauppaa yms.

Olen varma, että kukaan käyttämistäni ammattilaisista ei ole ollut ihmiskaupan uhri, vaan aina on ollut kyseessä kahden täysi-ikäisen ja -valtaisen aikuisen välinen sopimus.

Jos tarjonta on vähissä tai jotain, niin keittiöhenkilökunnalta olen syötävää saanut muutenkin. Ihan perus kotiruokaa, ei gourmeeta. Artemiksessa kannattaa juotavat raahata baaritiskeiltä. Limut ja kahvit on ilmaisia, viinakset oluet törkeän kalleita ja niitä varten pitää erilliset kupongit ostaa sisääntullessa. Alakerran panohuoneista siinä punttiksen vieressä vielä se maininta että ne on vaan verholla suljettavat patjahuoneet.

Kimppajuttuja porukka niissä voi touhuta verhot avoinnakin. Yläkerran huoneet on siistempiä ja saa olla rauhassa. Tuo Artemiksen paikka ei nyt vain sovellu tuohon ulko-allas touhuun. Klubin pitäis olla syrjäisessä paikassa, että ulkoilmasta voisi myös nauttia eikä katsoa naapuripartsilla tupakoivaa hausfrauta: FKK Oasessa Franfurtin liepeillä on hienot ulkoilma puitteet , vaikka itse klubi on huonosti hoidettu. Yltiö paskaiset huoneet jne. Vaikka en ole mikään Artemiksen ihannoija niin täytyy myöntää että sieltä löytyi tähänastisista paras pesä, vagina, tussu, toosa Olin saapunut paikalle perjantaina alkuillasta.

Silmiini osui porno unkarilainen blondi 24v. Silikonirinnat kokoa E, ehkä, huuliakin täytelty, vetyperoksidiblondeerattu pitkä tukka. Ei mikään laiheliini, mutta timmi ja kantoi nuo rintansa hyvin. Normaalisti jätän tämän genren pimut suosiolla rauhaan mutta nyt vain jostain syystä teki mieli. Niinhän sitten teinkin ja päädyimme huoneeseen yläkertaan. Ainut mikä hänessä ei ollut pornoa oli ääni, kiltin tytön ääni.

Suuseksiä, hän päälle, LS ja rojut oli kumissa. Hyvä pesä muistan ajatelleeni. Takaisin baariin ja tunnin kuluttua nappaan hänet uudestaan. Suuseksiä, hän päälle, doggy ja rojut oli taas kumissa.

Hemmetin hyvä pesä ajattelin. Sopivan napakka mutta ei liian ahdas. Parin tunnin kuluttua ajattelin että kolmas kerta toden sanoo. Hänet napattuani hänkin jo vähän hymyilee, että vielä kerranko? Taas suuseksiä, doggy, LS ja rojut kumiin. Aina aikaisemmin kolmas kerta on vaatinut jotain ekstraa huipennukseksi. Oisko ollut sillai tasaisesti tiukka mimmi. Aktin jälkeen makoillessa hän kyselee että kuinka monta kertaa minä oikein olen tällä tänään jo sekstaillut?

Kolme, tänään vain sinun kanssa oli vastaus. Eiköhän tämä ollut tässä. Kolme on jo hyvä saldo hän nauraa. Seuraavana päivänä tuon edellisen postin blondin pommin jälkeen minulla on lento alkuillasta kotiin. Mitä tehdä Berliinissä lauantaipäivän? Jep, Artemikseen siis, muutamaksi tunniksi.

Hoidin löysät pois jonkun kanssa heti aluksi, paikat vähän arat edellisen illan seurauksena. Ajattelin että eköhän tämä riittänyt tältä kertaa. Jään kuitenkin klubiin tappamaan aikaa kunnes on aika lähteä kentälle.

Vähän ajan kuluttua pienikroppainen nainen tulee tervehtimään. Minä löhöän jossain sohvassa puolimakaavassa asennossa kun hänen käsi etsiytyy pyyhkeen alle jossa miehuus nukkuu somasti käperyneenä.

Tarkastan vain että sinulla ei ole iso oli tytön alkurepliikki. Tuo oli uutta, normaalisti aina tytöt kehuvat kokoa, oli se sitten oikeasti iso tai pieni. Olen pienikokoinen nainen myös sieltä joten iso sattuu oli vastaus.

Miten sinä sen tiedät, eihän se seiso, ajattelen. Mutta tytöllä on asennetta, sen joudun myöntämään. Tämän kortit täytyy katsoa. Huoneeseen ja tyttö aloittaa suuhoidon ja On tämä kuitenkin vähän iso, hän aloittaa. Ihan normikoko koska käytän normikumia. Ähinän ja puhinan säestämänä homma saadaan alulle. Olen mielestäni tosi varovainen enkä yritä painaa pohjaan. Älä ota sitä niin pitkälle ulos joka kerta, hän sanoo. Ok jonka seurauksena tietysti pitää tuupata vähän syvemmälle.

Ei niin syvälle tulee häneltä. Jaa, mitenköhän tässä nyt sitten olisi. Jos vaikka hoidettais suulla loppuun. Homma saatiin loppuun ja käyn suihkussa. Pukuhuoneesta tullessani hän kävelee muutaman metrin edelläni takaisin baariin tyttöporukan luo. Asiakkaita on vähän ja tytöt seurustelevat keskenään.

Tyttö kääntyy ja vaihtaa väriä. Olin itsekin liikkeellä Berliinin suunnalla ja ajattelin testata Artemiksen. Saavuin paikalle tiistaina n. Maksoin pääsymaksun, vaatteet pukukaappiin ja rahat tallelokeroon. Suihkun kautta katselemaan maisemia.

Oli aika rauhallinen meininki, baarissa ehkä 20 tyttöä ja ukkoja n. Alakerran allasosastolla vain muutama heppu. Tytötkin valittelivat ettei ole asiakkaita. Otin juoman alakerran baaritiskiltä ja juttelin perussetit parin tytön kanssa. Sitten saksalainen pitkä blondi tuli juttelemaan, mahtava kroppa, ei tatuointeja ja kivat luomutissit joten lähdin huoneeseen. OWOa ja perusseksiä muutamassa asennossa. Eka kuti lähti reilusti ennen kuin 30 min oli täynnä.

Maksettuani ja hyvästeltyäni tytön painuin alakerran saunaosastolle elpymään. Täytyy tosin myöntää että huoneessa lähietäisyydeltä katsottuna hänen kropassaan oli jo pieniä käytön jälkiä mutta silti, mukava ja aktiivinen tyttö. Aikani kun katselin meininkiä ja torjuin huonekutsuja niin paikalle tuli kaksi saksalaisblondia. Toinen täyttä pornotähtimateriaalia ulkokuoreltaan, silikonirinnat, pitkät hiukset, kauniit kasvot ja iso tatuointi selässä.

Ikää ehkä 30 v. Tarjosivat kimppakivaa josta kieltäydyin kohteliaasti ja samalla mainitsin että paremman näköinen blondi voisi jäädä. Tämä tietysti sopi hänelle ja istahdimme hetkeksi aikaa sohvalle jossa hän keskittyi kylpytakkini sisällä touhuamiseen.

Hetken päästä vinkkasin että mennään huoneeseen. Huoneessa taivaallinen OWO ja muutaman asennon jälkeen kuti nro 2 oli liikkeellä. Istuin jälleen jonkun aikaa saunassa ja alakerran baarissa ja juttelin muutaman saksalaiskollegan kanssa. Paikalle tuli siro unkarilaistyttö joka oli käynyt jo muutamaan otteeseen vonkaamassa. Menimme alakerran elokuvateatteriin jossa hänen kätensä alkoi vaeltelemaan jälleen kylpytakkini sisällä.

Annoin lopulta periksi ja lähdin huoneeseen hänen hoideltavakseen. Hän mainosti olevansa erittäin hyvä suihinotossa ja katsoin pitääkö paikkaansa. Ajattelin että näinköhän pelit seisoo kolmannen kerran muutaman tunnin sisällä mutta mitä vielä, miehuuteni oli täydessä komeudessaan tämän neidin käsittelyssä. Pitkä ja hyvä OWO ja ennen pitkää kuti nro 3 oli tosiasia.

Maksun ja suihkun jälkeen istuin jonkun aikaa baarissa ja katselin meininkiä. Kello alkoi olla Joukossa vanhempia paikallisia kanta-asiakkaita sekä äänekkäitä venäläisiä ja italialaisia. Eräs tsekkityttö kertoi että italiasta järjestetään matkojakin Saksan FKK-klubeille: Olin jo aikeissa lähteä ulos mutta kiersin vielä alakerran saunaosaston kautta, matkalla vastaan tuli tumma pitkä berliiniläistyttö, 22 vuotias, hoikka ja b-kupin luomutissit.

Juttelin hänen kanssaan tovin ja vaikutti mukavalta joten lähdin huoneeseen. Oli ollut kuulemma Artemiksessa 1,5 vuotta. Tuloksena OWO ja tiukasta pillusta nautiskelua muutamassa asennossa. Tulin tytön käsittelyn tuloksena hänen vatsalleen. Mukava tapa päättää päivän retki Artemikseen. Maksu ja kaikkeni antaneena päätin että nyt riittää. Hauska yksityiskohta sattui juuri kun olin poistumassa pukuhuoneesta jo pukeutuneena, kuulin kun joku tytöistä huusi portaissa jollekin toiselle "Hei Hunajapupu": D Kuka foorumilaisista tunnustaa opettaneensa Suomen alkeet?

Kaiken kaikkiaan Artemis on ihan ok paikka mutta ei nyt mikään maailmoja mullistava. Hintatasokin on kovempi muihin FKK-klubeihin verrattuna. Tyttövalikoima oli loppupeleissä yllättävän saksalaispitoista, toki kaiken värisiä ja kokoisia löytyi mutta esim venäläishupakot loistivat poissaolollaan.

Kuuluuko noissa klubeissa tyttöjen valikoimaan yleensä suutelu? Riippuu tytöstä, selviää kyllä keskustelun yhteydessä. Aika harva sitä automaattisesti tarjoaa, ainakaan kielen kanssa.

Karkeana oletuksena sanoisin että Itä-Eurooppalaisten ja mm aasialaisten tyttöjen suhtautuminen suuteluun on hieman väljempää kuin esim. Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa. Alkoholijuomilla saa mukavasti lisälaskua iltaan. Mutta eikai noihin kukaan säästämään ole lähtenytkään.

Missähän vitun paikassa mä olen ollut kun Berliinissä taksikuski vei paikkaan jossa maksoin ensin tytön juomasta kymppejä ja sitten vielä puolen tunnin sekstailusta sata puolitoista rahaa No,sähän olet ollut just sellaisessa kusetusmestassa joihin jurbiinot yleensä päätyvät.

Ajattelin debytoida Artemiksessa nyt viikonloppuna, mites on, tarjoaako talo kortsut vai kannattaako niitä itse varata kylpytakin taskuun? Kyllä siellä on tytöillä niiden mukana olevissa käsilaukuissaan kondomit mukana. Ei itse tarvitse ja epäilen että tytöt antaa käyttääkään asiakkaiden omia kumeja. Kannattaa muuten käydä Artemiksen uudessa siivessä sen ruokailuhuoneen takana. Komea sisäpiha uima-altaan, porealtaan, kahden saunan kera. Uusia panohuoneitakin sieltä löytyy.

Kyllä tytöt antaa käyttää omia kumeja. Minä käytän aina omiani, pyhästi vihaan tyttöjen Londoneita. Empiiristä tutkimusta en ole tehnyt kumimerkeistä. Muutama viikko sitten eräällä puolattarella oli siellä jotain tosin jytyä kortsua.

Sai hakata keppiään välillä pöydänkulmaan että tunto palaisi siinä kumirutistuksessa. Se oli muutenkin huonoinpanoikinä-listan kärjessä. Kehtasi tippiäkin pyytää toimituksesta joka oli ala-arvoista.

Onneksi muut panot oli loistavia. Olin liikkeellä Berliinissä ja menomatkalla koneessa ajattelin että voisi piipahtaa vapaaillan kunniaksi Artemiksessa. Edellisistä vierailuista oli vierähtänyt lähes pari vuotta. Tegeliltä hotellin kautta suoraan Artemikseen.

Ensi tunnelmat sisällä olivat että mikään ei ollut muuttunut, edelleen karmea tupakansavu 1. Tyttövalikoima sinänsä oli ok vaikka oli vasta alkuilta ja tiistai. Ulkoalue oli ilmeisesti vihdoin täysin valmis mutta Berliinin kevätmyrskyssä siitä ei paljoa iloa ollut. Paljon uusia kasvoja, en tunnistanut entuudestaan kuin kaksi tyttöä. Ensimmäinen sessio blondi Hampurista, n. Juttelin hänen kanssaan pitkään alakerran baarissa ennen yläkertaan siirtymistä.

Huoneessa hyvä suihinotto, innostuin itsekin lipaisemaan häntä ja yllätyin miten nopeasti hän kostui. Kortsu päälle joka oli mallia paksu mikä takasi pitkän nautiskelun toosasta muutamassa eri asennossa. Loppuvaiheessa tyttö alkoi väristä ja huokailla lupaavasti. Saattoi feikatakin orgasmin mutta teki sen taitavasti. Lopulta hän ratsasti minulta siemenet pussiin ja ihmetteli tilanteen rauhoituttua miten pystyin naimaan noin pitkään vaikka hän oli ensimmäinen tyttö.

Yleensä kuulemma ekat sessiot ovat helppoja tytöille. Kaiken kaikkiaan ok sessio, hänestä huomasi selvästi että aluksi piti minua helppona saaliina mutta kun hänelle selvisi etten ollut ensimmäistä kertaa ko. Suihkun kautta takaisin savun keskelle baariin ja tankkaamaan nesteitä. Turskamäärä oli selvästi lisääntynyt ja kuhinaa alkoi olla.

Useampikin tyttö kävi tarjoamassa seuraa mutta lopulta jäin juttelemaan brunetin saksalaistytön kanssa, Minni tai Minnie. About 25 v, Hampurista, silikonit ja Minnie Mouse tatuointi käsivarressa.

Kauniit huulet joiden väliin kullini upposi mukavasti. Muuten aika perussuoritus, ei mitään erityistä. Hänelläkin oli kova lisämyynti-into huoneessa ja pettymyksen näki kun en langennut ostamaan ekstroja.

Hänestä selvittyäni painuin alakertaan saunaan ja vietin aikaa alakerran baarissa kunnes huomasin ovensuussa kauniin brunetin jota oli silmäillyt jo ennemmin. Vartaloltaan sopivan siro olematta liian laiha ja silikonitkin oli taitavasti tehty.

Olemukseltaan naapurintyttömäinen, ei lainkaan pro. Olin heti varma että hänen kanssaan huoneeseen. Yläkerrassa hyvä suihinotto ja naintia useammassa asennossa. Tässä vaiheessa siemenet alkoivat olla aika tiukassa, kyseessä oli jo kolmas rundi muutaman tunnin sisään. Silti nautiskelin hänestä täysillä ja lopulta hän viimeisteli minut suihinotolla ja käsihoidolla.

Päivän paras sessio ehdottomasti. Ei mitään kusetusta lisämyyntien tms. Hänen jälkeensä ajattelin että käyn vielä nopeasti saunassa ja häivyn ulos Berliinin tuuliin. Nälkäkin olisi hieman ollut mutta jotenkin FKK-tyylisessä paikassa ei ruoka maistu. Siinä allasbaarissa jäähdytellessäni seuraani tuli erittäin porno brunetti joka kertoi olevansa Italiasta, Roomasta. Hänestä näki jo kauas että todellisuudessa Romaniasta mutta en antanut sen häiritä.

Joku hänessä sai minut lähtemään yläkertaan vaikka tiesin jo että neljäs kerta heti kolmannen perään tulee olemaan haaste. Yläkerrassa erittäin hyvä ja märkä suihinotto taitavalla kielen käytöllä maustettuna. Ongelma oli vain se, että miehuuteni oli jo lähes tunnoton edellisistä jyystöistä. Yritin naidakin mutta jälleen ekstrapaksu kondomi takasi sen ettei oikein seissytkään enää kunnolla.

Lopulta hän otti pitkään suihin ja puristi käsihoidolla viimeisetkin siemenrippeet ulos täysin turtana olleesta kullistani. Viimeinen rundi oli virhe ja sen vuoksi jäi vähän huono maku suuhun kun poistuin Berliinin yöhön oluelle ja schnitzelille. Mulkkukin oli melko ruhjotun oloinen koko loppuviikon.: D Todennäköisesti vierähtää toiset pari vuotta ennen kun tulee eksyttyä Artemikseen. Ihme juttu tuo Hampurin tyttöjen iso määrä Berliinissä, eikö Hampurissa ole kunnon klubeja vai mikä mättää?

Huikee rapsa tää viimeinen etenkin, myös muita. Seudulla ollaan ja tiffany kun oli kiinni muuton vuoksi, näyttää artemis pakolliselta. No pitkän kaavan kautta rapsan myötä mukava lähteä rentoutumaan.

Artemiksesta voisi hehkuttaa pitkäänkin Toki kätevää että on hyvää olutta ja Euroopan parhaat raflatkin. Tiistaina kävin ekan kerran Kun tulet sisään saat rannelipun 24 tunniksi ja toiseen ranteeseen avaimen joka avaa sekä yleisellä paikalla olevan pienen tallelokeron vrt. Uimahallin lompakkolokero ja pukuhuoneessa olevan kaapin jälleen vrt. Tämän lisäksi kassalta saa laadukkaan kylpytakin taskulla. Pukuhuoneessa on mielinmäärin isoja froteepyyhkeitä ja kaikkiin kokoihin fläbareitä ettei tarvitse märillä lattioilla mennä paljainjaloin.

Aulassa voi maksaa sisäänpääsyn nordean visa-elektronilla ja samaisella kortilla voi ottaa lisää käteistä aulan pankkiautomaatilta toimii varmasti muillakin kunhan et ole verkkopankissa rajannut maa-käyttöä liikaa. Aivan kuin kylpylässä saatuasi tavarasi talteen kannattaa aloittaa suihkulla ainakin kuumana hellepäivänä. Tämän jälkeen on monta kerrosta joissa voi käydä virtuaalikuolaamass artemiksen kotisivuilla. Käytännnössä lounge on se missä on eniten pimuja. Siellä on kiva jutella eri maista olevien pimujen kanssa ja koettaa päättää ketä niistä haluaa eniten ensiksi.

Liha on heikko naiset on tosi timmejä -- varmaan treenaa siellä kellarin punttiksella ja ui altaassa. Kiva jutusteluun kanssa, kova ehdottelemaan kaikkea ekstraa.

Senjälkeen uima-altaaseen suihkun ja saunan kautta tauolle. Kivasti vähemmän pimuja allasosastolla niin ehtii vähän palautua uidessa. Sen jälkeen loungeen ja siellä yksi "princess"-tatuoinnilla varustettu 21 v saksatar.

Jos kuvittelee helsingin teinidiskon tanssilattian keskipisteen niin osuu aika lähelle Lihajälleen heikko naiskauneudella ja taas yläkertaan toiselle kierrokselle. Tämän jälkeen totesin että riittää yhdelle illalle Alkupesujen ja parin mehudrinkin jälkeen kalsi turkkilaista pimua houkutteli mut 3: Aivan mahtavan timmejä mutta silti mistä puristaaoikeissa paikoissa. Tästä taas toipumaan uimaan suihkun kautta ja allasbaatista nauttimaan.

Erittäin hyvärunkoinen tapaus tuli jutustamaan mutta antoi tilaa kun kerroin juuri hoidelleeni pari. Loungessa oli moldovalainen joka oli vähän myrtsi etten ottanut 3: Pari kaunista pimua kävi jutuilla No lopulta se espanjatar löysi mut ja ehdotti leffan katsomista toipumisesksi Johon keksi kysyä haluaisinko suikkaria samalla.

Liha on heikko ja teatterin muut sohvat oli tyhjiä niin siitä taas pystyyn ja aika pian yläkertaan enemmille. Tuon jälkeen pesulla oli aivan jumalaisen kaunis pimu mutta matkabudjetti oli sen verran kirjaimellisesti nussittu että hyödynsin seksin jälkeistä hetkellistä vastustuskykyä ja lähdin kävellen takaisin tuon 3 km matkan tänne hotelliini Kudamilla. Voisivat Suomen ja Ruotsin kirkkotätifasistirouvat ottaa lyhyen suvaitsevaisuuden perusteet kurssin täältä Berliinistä ja lakata miesten sortonsa.

Siisti kuin mikä ja vain niin paljon rentouttavampi kuin mikään normi-uimahalli tai kylpylä: Erdinger Weisbrau puraisee terdellä kun musa viihdyttää Sanoisin vielä että pimujen ulkonäkö ylitti kaikki odotukseni artemiksessa Onko tuossa paikassa millainen tautien seuranta? Tytöt käyvät tietysti testeissä, mutta mistä tietää minkälaisia asiakkaita siellä on.

Taudit eivät välttämättä näy, niitä lääkitään ja kuitenkin tarjotaan OWOa. Onko kukaan saanut näissä Saksan parhaissa paikoissa tartuntaa? Tuossa alla raporttia tartunnasta ja frekvensseistä. Kalervo Kanki tosin tulee väittämään et lääkärintodistus puuttuu ni ei ole syytä uskoo.

Minä sairastin tippurin tässä hiljattain. Oli muutenkin tosi pliisu, pientä vuotoa, ei kipua. Huonolla säkälla siis tarttuu. Useimmat tytöt kysyy huoneessa haluatko kumin kanssa vai ilman, ennenkuin ottavat suuhun. Voit sanoa siinä vaiheessa että kumilla, kiitos. Itse otin kaikki ilman kumia ja voi pojat että hyvältä tuntui. Amelia ja Nina oli vissiin ainoat tytöt jotka ei edes kysynyt kumista, alkoivat ottaan suikkiin vaan. Ja niiden suikkarit oli varmaan parhaita mitä on tullut tässä elämässä koettua.

Ettei vaan oltais oltu samaan aikaan Artemiksessa: Otin kyllä siinä paikassa kaikki kumilla. Sen verran vilkas paikka että siellä jos jossain on riskiä. Voi olla että jäin paitsi upeesta kokemuksesta mutta oma terveys kiinnostaa enempi. Siellä kyllä silmät on kuin flipperipelin pallo. En vieläkään ymmärrä miten niin monilla tytöillä on samaan aikaan niin timmi vyötärö ja silti kivasti tavaraa oikeissa paikoissa.

Ehkä nautinnollisimpia olivat owot, se on kuin peliä Tämä sai ne todellakin yrittämään kovasti. Ei siis mitään pientä lillutusta vaan pistivät "tuulemaan". Varmasti toimii paremmin kuin moni mihin nykyään antavat rahaa. Kirjoitan pitkän tekstin, koska tänne kirjoitetaan liian harvoin. Perjantaina oli pakko päästä jo päivällä, sillä onhan tuo aina reissun kohokohta. Kitty Sama Emma jota panin viimeksi. Oli muuttunut hieman ja ottanut kai uuden tatuoinnin.

Silti edelleen kiva säihkysilmä blondi korkeilla koroilla. Sovittiin tunnin gfe aika. Se sisälsi kissing, owo, jne. Hyvä etten tukehtunut Meinasin laueta kun ratsasti päällä, sain onneksi pidäteltyä ja tulin lopuksi missionaryssa. Juteltiin lopuksi vielä mukavia. Malesialainen tumma povekas nainen Kävi kai pari kertaa kiusimassa ja halusi mun kanssa huoneeseen.

Eksyin loungeen yksin ja sieltähän tuo taas tuli. Kokeilin tissejä ja yllätyksekseni ne ei olleetkaan silikonit. Juteltiin hetki ja mentiin yläkertaan.

Menin sängylle makaamaan ja nainen tuli saman tien päälle ja työnsi tissit naamalle toinen kerrallaan imutettavaks. Sitä jonkin aikaa ja sitten body to body hierontaa ja titfuck. Todella tiesi miten käyttää rintavarustustaan. Suikkari oli ihan hyvä ja panona myös yllättävän hyvä. Missionaryyn tuli lopeteltua hieman ennen ajan loppumista. Puoliksi afrikkalainen, mutta syntynyt ja asunut Saksassa koko ikänsä. Hain loppuillasta loungesta sohvalta. Todella kaunis hymy, fitti kroppa ja kiva asenne.

Eka tumma nainen jota kehtasin nuolla Olihan sitä kiva lipsutella. Tulin ajan lopussa kun tyttö ratsasti päällä. Säästin väärässä paikassa enkä ottanut anaalia extrana. Tuon pienen tytön pepunreiässä olisi ollut kiva käydä. Aika kului mukavasti tutustuessani panojen välissä kolmikymppisen amerikkalaisen kanssa. Puhuttavaa riitti, koska sama harrastus. Mukavampaa tuolla on kaverin kanssa olla kun yksin, ei sitä kuitenkaan tule koko ajan tytön kanssa oltua. Oli kingi olo kun tyttöjä tuli vuoron perään esittäytymään mulle tai tälle kaverille.

Näytti mulle myös paikan gymin alakerrassa jossa käy aina treenaamassa ennen tyttöjuttuja. Hieman epäilen jaksaisinko itse ensin vetää tunnin tehotreenin ja sen jälkeen vielä rakastella eri tytön kanssa. Ninakin huomasi mut siellä taas ja hyökkäili tissit edellä päälle kun makoilin sohvalla.

Oli todella pornon näköinen. Sanoi että lähtöpäivänä panet sitten mua. Lauantaina menin taas, tällä kertaa vasta myöhemmin.

Piti olla parempi ajankohta kuin perjantain, mutta eipäs ollutkaan. Turskia oli paljon enemmän ja suurinosa tytöistä oli varattu. Amelie Kurvit kohallaan oleva 28v blondi. Tuli juttelemaan sohvalle mun kanssa. Ajattelin aluksi etten pane häntä uudestaan, vaikka olikin hyvä viime kerralla. Jäi siihen varmaan vartiksi juttelemaan ja aloin tuntemaan kovan stondiksen niin aloite yläkertaan menosta tulikin mun puolelta.

Oli meikannut tällä kertaa itsensä todella näyttäväksi. Hyvä bj ja pano taas. Lea Saksalainen silikoni blondi, iäkseen kertoi 26v. Silmät ja katse olivat todella näyttävät siispä jumituin viereen katselemaan kun pelasi jotain peliä ja juttelemaan. Jossain vaiheessa kysyi haluanko mennä yläkertaan, tottakai halusin. Sanoi että olisi parempi jos ottaisin tunnin ajan. Tein niin ja kyllä se kannatti. Teki kaikenlaisia temppujansa jotka sai kiihottamaan ja kysyi aina onko näin hyvä.

Kiva pano, vaikka pillu ei ollut enää kireä. Koko tunti siinä tulikin vietettyä, välillä panemista ja välillä hj: Käytiin välissä myös molemmat vessassa lol. Uteli parisuhde kuvioista ja yksityiselämästä. Latasin lopuksi kutini missionaryssa kun aika oli lopussa. Lauantaiseen tapaan paikassa oli myös striptease show: Ruoka paikassa oli tällä kertaa yllättävän hyvää molempina päivinä. Punatukkaista nuorta tarjoilijatarta hymyilytti kun kävin syömässä muutamaan kertaan ja olin taas siellä.

Yli kivaa oli taas. Sunnuntaina pidin välipäivän, mutta tänään voisi taas mennä. Maanantaina oli paljon hiljaisempaa kuten yleensäkin. Löytyi silti pari nättiä ja mukavaa naista. Ella 30v venäläinen silikoni blondi Pietarista. Tosi hyvin säilynyt pakkaus, kaunis hymy jne, ikäero huvitti aluksi vähän molempia. Mentiin ulos panemaan ulkorakennukseen. Tykkäsi pussailla paljon ja työntää tissejään imutettavaksi.

Pillu tuntui hyvältä vaikka ikää olikin jo vähän enempi. Juteltiin vielä panojen jälkeen sängyllä nainen päällä. Sofia 27v venäläinen luomu nainen Jaroslavlista.

Bongailin sohvalta tällaisen ja juteltiin hetki. Halusi välttämättä mennä ulos panemaan. Hänellä oli siellä oma suosikki panohuone mihin mentiin. Isohkot luomutissit joilla tykkäsi hieroa. Niinkuin edellinen niin tämäkin tykkäsi pusutella paljon. Suikkari oli ihan hyvää. Pillu tuntui tosi tiukalle.

Tuntui nauttivan kun pani lujaa missionaryssa. Tulin lopulta kun nousi ratsastamaan, osasi tehdä sitä tosi hyvin tiukalla pillullaan. Jäätiin juttelemaan vielä pitkäksi aikaa sängylle.

Oli sellainen luonnon tyttö, piti paljon suomalaisesta saunasta jne. Erikoisinta noissa naisissa oli että kumpikaan ei polttanut tupakkaa. Se on harvinaista koska suurinosa noista Artemiksen tytöistä sauhuttelee. Huomenna voisi vielä käydä paratiisissa ennen lentoa takaisin Suomeen. Tänään tiistaina jouduin meneen aikaisempaan, koska joudun kohta palaamaan takaisin Suomeen. Artemiksessa oli aluksi todella hiljaista kun sinne menin.

Pantavaa tyttöä oli vaikea löytää kun paikalla oli ainoastaan muutama tunnettu munahaukka ja sellaisia joita en oikein halunnut panna. Siispä otinkin aluksi rennosti saunassa parin vietnamilaisen turskan kanssa ja heitin porealtaassa viidet poreet. Tuli tsekkailtua tarjontaa, mutta ei meinannut löytyä mieluista, kunnes tsekkiläinen brunette Prahasta tuli esittäytymään. Nicol Väitti iäkseen 21v. Söpö tyttöhän tuo oli.

Hieroi kivasti tisseillä jonka jälkeen bj: Pillu tuntui tiukalta ja parhaalta tuntui kun tyttö tuli päälle. Ei silti ollut mikään unelma tyttö tämä, vaikka olikin kaunis ja hyvä pano, niin kyseli aina vuoronperään otanko jotakin ekstroja ja ruinasi vielä tippiäkin.

En antanut, mutta oli tyytyväinen saadessaan puolen tunnin rahansa, niin olin minäkin. No tämän jälkeen tuli tsekkailtua taas tarjontaa. Panin jo maanantaina merkille että tsekki Ninalla joka saapui samoihin aikohin tänään klubille kuin minä oli taas joku vakio sponsori odottamassa siellä.

Joku rikkaampi mies oli ilmeisesti ottanut muutaman päivän tai viikon ajan hänen kanssaan. No, ainakin on osannut valita hyvän tytön. Yhdessä kohtaa kaksi saksalaista mustahiuksista silikoni tyttöä vilkutti mut luoksensa. Olisivat halunneet kahden kimppaa mihin en suostunut, mutta toista noista tytöistä olin kuolannut jo pidemmän aikaa.

Diana Toinen tummahiuksisista saksalaistytöistä. Olin katsellut häntä jo useampana iltana kun olin käymässä Artemiksessa. Esitteli itsensä ja iäksensä kertoi 20v. Tyttö oli sellainen kaukana tyttöystävämateriaalia olevasta. Tatuoitu ja poltti kokoajan röökiä. Silti jokin siinä vain kiihotti, se katse ja kroppa. Oli todella kaunis ja osasi todellakin meikata hyvin. No vihdoin koitti totuuden hetki ja pääsin huoneeseen tämän ihanuuden kanssa.

Huomasi että oli aika amatööri aluksi, sai melkein kädestä ohjata. Kohta pääsinkin kokeilemaan tytön pillua ja tuntui tosi tiukalta. Pantiin missionaryssa kunnolla pitkän aikaa, jonka jälkeen doggya. Sen jälkeen tytön piti tulla ratsastamaan päälle mutta alkoikin tekemään hj: Teki sitä niin hyvin että tulin raivolla.

Todella seksikäs ääni ja ystävällinen tyttö. Syntymävuodekseen kertoi '94, varmaan eka kerta kun löysin itseä nuoremman hupakon. Pakko myöntää että ihastuinkin sitten pikkuisen tähän tyttöön. Tuli vielä tuijotettua varmaan tunti tätä tyttöä ja vastoin tapojani haettua aulasta pari bisse lipuketta. Kertoi olevansa Hampurista, pitääkin varmaan käydä joskus siellä jos sieltä tuollaisia helmiä tulee. Lähdin parit oluet juotuani haikein mieli Artemiksesta.

Lomat oli ohi ja panot oli pantu. Kiitos rapsoista ja infosta Ite kävin pari vuotta sitten Kävipä niin hassusti että myöhästyin lennolta Suomeen ja sain uuden vasta torstaiksi. Keskiviikko oli vielä hyvää aikaa olla Artemiksessa. Ei muuta kuin nostaan muutama satanen automaatista ja suunta kohti suosikkipaikkaa.

Tulikin oltua yli 10 tuntia siellä eilen. Aivan ensimmäiseksi vein tiistaisen Dianan huoneeseen koska oli pakko päästä vielä panemaan tuota ihanuutta. Ehdittiin tällä kertaa käydä kaikki hyvät asennotkin läpi, ennen kuin tulin. Huomasin että myös pieni Valesca, jonka kanssa olin myös aiemmin, oli tullut takaisin tekemään tienestiä.

Juteltiin ja sovittiin että haen hänet myöhemmin. Muiden huvittelujen jälkeen hain sitten tämän 21v hymytytön yläkertaan. Otin anaalin lisähintaan kuten olimme jo aikaisemmin sopineet. Tuo tumma prinsessa oli taas melko villi sängyssä. Eri asennoissa kokeiltiin, pilluun ja pepunreikään. Jaksoi ratsastaa päällä hyvin ja hymyillä kokoajan. Otin myös tunnin ajan sitten koska niin ihana tapaus. Lopuksi laukesin tytön sisään missionaryssa.

Heittämällä Artemiksen parhaita tyttöjä. Tuo oli kallein setti tähän mennessä. Maksoi euroa, mutta worth it. Tyttökin oli onnesta soikeana kun sai isomman summan rahaa. Illalla vielä eräs tuttu tyttö esitteli mut ystävättärelleen.

Ajattelin jos myöhemmin koeajais kyseisen neidon. Yöllä myöhemmin tuli sitten huomattua sama tyttö sohvalla. Tytön nimi oli Kimi ja oli kotoisin Keniasta. Tumma, kaunis hymy, hyvä kroppa, ikää 22v, ei silti aivan päihitä edellistä. Otin vain normi setin hänen kanssaan mikä olikin hyvä vaan, koska laukesin ennen ajan loppua kun tyttö ratsasti päällä liiankin hyväntuntuisesti. Jäi vielä pitkäksi aikaa juttelemaan sängylle kaikesta. Oli sellainen musiikki tyttö ja tykkäsi tanssia.

Parin suomalaisen kanssakin tuli siellä yöllä juteltua. Morjesta vaan jos tunnistatte itsenne. Juttu pähkinänkuoressa, aina ei ole huono asia myöhästyä lennolta.

Siellä ei tainnut vielä pari vuotta sitten olla noita ulkotiloja. Ainakin tytöt on sanonut että ne tuli vasta vähän yli vuosi sitten.

Huikee mesta on joo. Sinne sais muuten viedä poreammeeseenkin tytön jos haluaa. En vaan itse hokannut ehdottaa tytöille sellaista. Pari kertaa tuli iltaisin nähtyä kun joku mies oli tytön kanssa kahden siellä.

Mä muistan kun sä jokunen vuosi sitten esittelit Tallinnan budjettiasi ja se ei ollut paljon se. Samaa mietiskelin muuten itsekin tai sitten on rapsoissa vaan vähän lapinlisää: D Oli miten oli, niin hyviä tarinoitahan noi on. Artemiksessa ei ole ikinä tullut käytyä, mutta näiden Tampereen Pojan ja muiden raposten perusteella ei hassumpi paikka.

Saksa ei ole muutenkaan paska maa, monessa muussakaan suhteessa. Seppo Rädyn näköiseen kaveriin nyt ei tosin kannatakaan luottaa. Ei tätä mestaa ja Tallinnaa voi verrata. Myönnettäköön että nälkä on kasvanut syödessä. Pari vuotta sitten kun olin vielä ihan untuvikko "alan" hommissa niin olin tyytyväinen paljon vähempään. Tuolla on koko talo täynnä tosi hyvännäköisiä tasokkaita, osa aivan mallin näköisiä tyttöjä ja hinnatkin on paljon edullisemmat niin mielelläänhän tuolla sitten pitääkin tyttöjen kanssa hauskaa koko rahalla.

On totta että tulonikin on nousseet vähän tässä parin vuoden aikana, mutta se nyt ei liity tähän aiheeseen. Mulle on aivan sama uskotteko mun juttuja. Itselleni mä tätä kuitenkin teen ja jaan kokemuksiani seksinostofoorumille. Ja se laitanko kaikki rahani ilotyttöihin on oma asiani.

Äläs nyt kimpaaannu, kuten sanoin, niin hauskoja juttuja ja informatiivisiakin. Jatka samaan malliin, näitä mielellään lueskelee. Saksan kokemuksia on vain tasan yksi ja juurikin kyseisestä mestasta muutamia vuosia sitten, eikä paikka näytä siitä paljoa muuttuneen.

Ulkoterassi oli myös silloin, aurinkotuoleja ainakin, panoluolia tuskin. Keli oli kyllä sen verran keväinen, että kylpytakki päällä ei tullut pieneen mieleenkään ulos mennä. Ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka ja nimenomaan sopiva päiväretkeksi, syö, saunoo, poimii kirsikat kakusta. Tää mun oli huomio. Ei väite et puhut paskaa. Raportit oli tän forkan parasta antii eikä ne sun vanhat Tallinnan jututkaan mitään roskaa olleet. Itseasiassa kattelin tänään Tampereen Pojan raporttien innoittamana Berliinin lentojen hintoja syksylle, ei ois todellakaan pahan hintaisia.

Siitä on muutamia vuosia aikaa, kun kyseisessä kaupungissa olen käynyt ja Artemis ei siis ole mulle entuudestaan tuttu mesta. No lokakuussa asiaan tulee näillä näkymin muutos ja siitä osittain kiitos kuuluu Tampereen Pojalle: Ajattelin itse vaihtaa välillä mestaa. Vaihtelu virkistää ja olihan tuo jo kahdeksas kerta kun kävin. Ei myöskään jäänyt mitään unfinished bisneksiä tyttöjen kanssa. Ehdin tekemään kaiken mitä halusin ja sovin ihanusten kanssa. Luulen että olen saanut testattua paikan parhaat tytöt.

Vaikka tyttöjen vaihtuvuus onkin suurta, niin silti siellä on usein samatkin. Tytöt ja henkilökunta tuntui tietävän mut jo liiankin hyvin.

Että toi on se nuori kaveri Suomesta. Jotkut tytöt joiden kanssa en edes ollut kutsuivat mua jo nimelläni. Olen välillä huono ilmaisemaan itseäni niin korjataanpa vielä pari asiaa ettei jää epäselväksi.

Kaikilla naisilla on tietysti korkokengät jalassa siellä. Toisilla on pidemmät korot kuin toisilla. En vaan itse ole niitä miehiä joka kiinnittää naista valittaessa huomion koron pituuteen tai hiusten väriin.

En tiedä mitä ajattelin kun kirjoitin tämän. Taisi mennä turhaksi yleistämiseksi. Vain kolme kymmenestä tytöstä joiden kanssa kävin tällä kertaa sekstaamassa poltti tupakkaa siellä.

Ne jotka polttavat tunnistaa helposti siitä että röökiä palaa suht usein kun kävelet heidän ohi siellä. No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis. Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta.

Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi. Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha. Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Sehän pitäis joskus lähteä samaan aikaan Artemikseen kun tunnet tytöt ja niiden metkut niin hyvin. En kyllä sulje pois sitä jos joku haluaisi joskus mennä samaan aikaan Artemikseen. Tuo on niin loistava paikka että kyllä siellä viihtyy.

Jos sä denzel olet nyt menossa, niin muista kirjottaa rapsaaki. Yritän säästää seuraavaan matkaan ja testata muita eri FKK klubeja. Tuli oltua Artemiksessa torstai ja perjantai. Voisi näin jälkeen päin kirjoitella siitä tuoreita kokemuksia. Torstaina oli paikan synttärit. Meno muuttui jossain kohtaa iltaa hulluksi, kun ihmisiä oli niin paljon. Päivällä kun porukkaa ei vielä ollut paljon, otin puolen tunnin ajan Valescan kanssa. Tyttö oli ottanut tatuointeja, muuten sama fitti kroppa ja söpö ainainen hymy, sekä palvelualttius olivat kuitenkin säilyneet ennallaan.

Oli kivaa panna pitkästä aikaa. Ulkona oli tarjolla paljon erilaisia grilliherkkuja pitopalvelun toimesta. Ilotulitteitakin ammuttiin yhdessä kohtaa iltaa. Ilmaista Heinekeniä tuli litkittyä ihan tarpeeksi. Sattuipa siinä suomalaistakin juttuseuraa yhdessä vaiheessa iltaa.

Yöllä myöhemmin törmäsin taas Afrikan tähteen. Eli tyttöön, joka käytti nimeä Kimi. Otettiin tunnin gfe setti huoneessa. Palvelu oli taas erinomaista ja tyttö sai äkkiä vehkeen toimiin hyvästä jurrista huolimatta, kun aloitettiin hommat tuttuun tapaan 69 asennossa.

Tuntui taas ihan liiankin hyvältä hänen piukassa pillussa, mutta kestin sentään yli puoli tuntia aktionia ennen kuin maattiin ja halailtiin loppuaika. Poistuin vähän myöhemmin klubilta tyytyväisenä, vaikken sinä päivänä uusia tyttöjä kokeillutkaan. Perjantai oli mukava siitä, että paikka oli taas rauhallisempi. Menin jossain kohtaa loungessa söpön blondin viereen makaamaan ja tekemään tuttavuutta. Mandy 27v, timmikroppainen tyttö Itävallasta. Erittäin huomaavainen neito ja osaa tarvittaessa olla villimpikin tapaus sängyssä.

Kokeilin hänen kanssaan ekaa kertaa panojen lisäksi cif. Otti hyvin satsit naamalleen, vaikka osa lensikin lattialle. Myöhemmin yöllä Sharon niminen 23v punapää Unkarista tuli halailemaan ja pussailemaan ehdottamalla huoneeseen menoa. Otin vain puoli tuntisen ja silläkin hinnalla sai panna tyttöä sydämmen kyllyydestä. Teki alussa selväksi, että tunnin ajalla olisi tehnyt jonkinnäköistä spesiaalia.

Tämän tytön jälkeen kävi sitten reissun ainut huono tyttökokemus saksalaisen Sani nimisen n. Sai häntäkin panna, mutta palvelu oli kehnoa ja hopun omaista. Lopetettiin hommat kesken ja tuli maksettua pienet oppirahat. Toivuin kuitenkin tästä tapauksesta jonkin ajan päästä, kun näin taas Mandyn ja otin häntä heti kädestä kiinni. Ymmärsi että haluan häntä nyt ja kohta oltiinkin taas yläkerrassa panemassa. Meillä kai vain kohtasi kemiat todella hyvin ja nautittiin toistemme seurasta pidempäänkin kuin puoli tuntia, vaikka maksoin normaali puolikkaasta.

Yöllä tutustuin erään kanadalaisen kanssa, joka osottautui alan miehiksi ja meni varmaan kolme tuntia jutellessa kaikesta mahdollisesta.

Kello oli noin puoli viisi yöllä ja siinä ihmeteltiin ehtisköhän molemmat vielä tyttöjen kanssa huoneeseen. Kimi tuli sitten yhdessä kohtaa halaamaan ja olin myyty. Ehdittiin vielä heittämään sellainen parinkymmenen minsan setti huoneessa kun mentiin yläkertaan.

Tuntui vähän kun olis lasta tehny kun halutti panna lujaa vielä viimesen kerran ennen paikan sulkeutumista. Kanukki oli näemmä myös löytänyt hyvän tytön, kun törmättiin vielä samaan aikaan yläkerrassa poistuessa. En osannu laskee montako kertaa PT pani kahden päivän aikana mut kullissa voi olla arkuutta.

Tuli käytyä ja nyt täysin raiskattu olo. Munassakin massiivinen verenpurkauma, kun joku thaikku lutkutti varsin innokkaasti. Täytyy varmaan kasvattaa kivekset, että osaan kaljapäissäkin sanoa ei. Tänään välipäivä ja huomenna uusiksi. Jooh tuli taas käytyä ja nyt keskiviikon totuttuun tapaan tytöt olivat pukeutuneet sangen seksikkäisiin alusvaatteisiin.

Tuli illan aikana pantua moldovalaista koulutytöksi pukeutunutta Evelyniä, unkarilaista Sharonia ja kahta bulgarialaista.

Tapasin myös ruotsalaisen Göranin, jonka kanssa tuli lätistyä paskaa monesti illan aikana. Vanha ukko, joka ei tietääkseni nussinut kertaakaan koko illan aikana taisi olla homo. Täytyy varmaan lykätä lähtöä parilla päivällä, että pääsen kokemaan millainen meno on lauantaisin.

Kännykällä nyt nopeasti loruilin jotain. Jos toi läski on se yks kotka, niin hyi helvetti. Olen Artemiksessa vaan kaksi huonon näköistä naista nähnyt ja jostain syystä tuo yksi läski on aina siellä, en panisi missään tapauksessa.

Evelyn Moldovasta on helvetin heru ja outo, en pannut, koska tytön ulkonäkö ei muhun iskenyt. Toi on naurattanut vielä jälkeenpäinkin omista heitoistaan.

Artemiksen thaikkuihinkaan en välttämättä koskis. Kyyti oli maalaispojalle kylmää ja sen jälkeen ei yh: Myöhemmin samana vuonna lähdimme saman kaverin kanssa Bangkokiin tapaamaan siellä opiskelemassa ollutta ystävää.

Siellä pääsin tutustumaan aasialaisiin naisiin ja paluuta uralilaiseen, leveälanteiseen rotuun ei enää ollut. Seuraavana vuonna pääsinkin duuniin Pattayalle tyttöbaariin. Siellä olisi ollut mahdollisuus syödä kuormasta mielin määrin, mutta minulle riitti seura baarikierroksille jotta sain olla rauhassa muiden huorien ahdistelulta ja satunnainen seksi.

Viisumireissuilla pääsinkin sitten seuraavalle askelmalle, eli Filippiineille. Siellä naiset ovat taas selvä upgrade thaikkuihin verrattuna.

Sekalaisemman geeniperimänsä ansiosta kauniimpia ja historiasta johtuen kielitaitoisempia ja kulttuuriltaan lähempänä Eurooppaa kuin Thaimaa. Sielläkin toki testasin maksulliset naiset ja kokemus oli loistava. Tytöt olivat lähes kaikki hauskaa seuraa ja siksi seksikin oli huippuhyvää. Täällä on paljon paheksuttu ihmiskauppaa yms. Olen varma, että kukaan käyttämistäni ammattilaisista ei ole ollut ihmiskaupan uhri, vaan aina on ollut kyseessä kahden täysi-ikäisen ja -valtaisen aikuisen välinen sopimus.

Siksi en myöskään suostu katumaan tekemiäni tekoja. En tuntenut huonoa omatuntoa käyttäessäni maksullisten naisten palveluja, sillä minun valintani eivät vaikuta huono-osaisempien kohtaloon. Viranomaisten korruptio ja paikallisten asenne sallivat ihmiskaupan siis Aasiassa , jossa näiden onnettomien tapausten asiakkaatkin ovat paikallisia, arabeja ja muita aasialaisia.

Valkoihoinen länkkäri ei ole tuollapäin maailmaa todellakaan mikään ongelma, vaikka siitä yritetään mediassa ja tämän palstan suvakkien toimesta sellaista tehdä.

Nykyään olen onnellisesti naimisissa filipinan kanssa ja pienen pojan ylpeä isä, enkä enää tunne tarvetta käydä huorissa. En silti myöskään viitsi tuomita ketään, vaan pikemminkin suosittelen tämän palstan isomunaisille komistuksillekin kokeilua maksullisen seksin ihmeelliseen maailmaan. Lopuksi vielä Mobylle pieni vinkki: Naiset ovat niiin paljon parempia siellä Tässä sitä alkaa jo vähän janoamaan seuraavaa reissua, kun täällä itsekseen näitä juttuja lukee ja peliä odottelee.

Ainoa asia mikä edelliseltä reissulta harmittaa on se, että tuli ehkä vähän liikaakin kitsasteltua noissa hinnoissa. Isot pojat olivat käskeneet olemaan maksamatta älyttömyyksiä ja nostamatta hintatasoa. Ne mielenkiintoisimmat yksilöt jäi sitten kokematta, koska pyysivät "liikaa". Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen. Olimme muuten kaverien kanssa kyseessä polttarit käymässä varmaan yhdessä Euroopan isoimmista ilotaloista Berliinissä.

Paikan nimi sellainen kuin Artemis. Kyllä tuo oli aika iso paikka, useampia kerroksia, lounge, sauna- ja allasosasto, ravintola, terassi jne Tyttöjä siellä oli ihan älytön määrä, eli kaiken ikäisiä, näköisiä ja rotuisia. Tietysti aika outo fiilis oli olla tuollaisessa mestassa froteinen kylpytakki päällä ja valtavasti oli kaiken sortin liikemiehiä Aasiasta jne tuossa mestassa asiakkaina.

Prostituutio hinnat artemis berliini