Treffipalsta liian pieni pillu

treffipalsta liian pieni pillu

Jakinus vaa lisää koko ajan. Mut joo, mä tuun kans jyrkänteeltä loikkii! Kaikki jotka tarvii jotai 20cm munaa, niin vois laihduttaa perseestään sen tarvittavan 5 senttiä sitä läskiä pois!!! Jos se on visuaalisuuden vuoksi saatava, niin älkää tulko sitten naiset valittamaan jos miehenne haluaa teiltä jotai F-kupin rintoja! Nyt tuli suomalaiset naiset turpaan. Kattokaa vähän ympärillenne ja yllättäen huomaatte miten romuluisia läskikasoja olette.

Vittu, jos mies on rotkoon hyppäämisen partaalla, niin lisäätte vaan vettä myllyy. Kaiken kukkuraksi mitä suomalainen nainen osaa sängyssä? Makaatte lahnana ja haaveleitte täydellisestä miehestä. Te ette kertakaikkiaan osaa mitään. Maailma on pullollaan siroja, estottomia, tiukka pillusia aasialaisia naisia. Jotka todella osaa miellyttää miestä ja laittaa miehen antamaan parastaan.

Nainen, kirveleekö, kun on miehiä, jotka pärjää naiselle verbaalisessa turpaan vedossa. Muista puolustan vain kaveria. Tokalla kerralla mä vasta ymmärsin mitä sä ajat takaa: Taisin olla pikkaisen aamuäreänä. Turpaan eika nyt sentää, vaikka kaiken karvaisia tunnustuksia olenkin lukenut näiltä sivuilta.

Sitä ei kannata sanoa miehelle, mutta onhan se säälittävää kun ei tiedä ollaanko sisällä kokonaan vai ollenkaan Ystäväni ovat sitä paitsi suurimmaksi osaksi todella urheilullisia joista osa toimii malleina, eli kyse ei todellakaan ole paino-ongelmaisista muiduista.

Yltä voi lukea, miksi itsetuhoisille väkivaltaisille miehille ei kannata asiasta mitään sanoa. Ja sitä paitsi mitä se auttaa, asialle kun ei mitään voi oikein tehdä. Eli eiköhän jatketa teeskentelyä niin kuin tähänkin asti ja otetaan se nautinto siitä läheisyydestä ja hyväilyistä, sekä kerjätään suuseksiä jatkossakin. Itse kyllä pidän enemmän isosta, mutta tyydyn tarvittaessa pieneenkin.

Aina puhutaan miten mies sitä käyttää No eipä ole tullut vastaan kovinkaan montaa naista joka esim. Yllättävän tukevan otteeen se pillukin munasta saa, jos sen vain osaa. Kulliakin voi "liikutella" jo aika mukavasti pelkillä lantion lihaksilla, jos ne on kunnossa ;.

Ei tämä juttu niin mustavalkoinen ole ja hyvänä mittarina joka mies vois kai pitää esim vakkariseksikumppania joka tulee takas kerta toisensa jälkeen, miksi tulis jos peli olisi muka liian pieni. Meinaan totta sitä löytys norsun kalulla varustettu mieskin tyydyttämään nainen, tusinkin se pakonsanelemana tyytys vähän pienempään. Treenatkaa vaan naiset alavatsan lihaksisto kuntoon. Naiset ja 14cm miehet pitää turpansa kiinni! Jokainen tietää, että seksissä on tärkeintä se rttä molemmat on tyytyväisiä!

Pienimunainen voi kunnostautua pesänrakentajana ja poikasten suojelijana. Ja kyllä 14 sentillä jo yltää vaikka minne, se on asennosta kiinni. Mun entisellä miehellä oli joku 19cm ja nykyisellä 14cm. Täytyy sanoa, että nykyisen mieheni kanssa seksi on monin kerroin nautinnollisempaa! Ei tälläisiin kinasteluihin tule ratkaisuja, se on ihmisestä eikä munan pituudesta kiinni, miltä nainti tuntuu. No siis joillekin se on se koko mikä luo sen kiihokkeen.

Aivan vastaava asia on naisten rintojen koossa. Itse kylläkin pidän pienistä ja kiinteistä rinnoista. Kyllä 14cm riittää aivan varmasti. Itsekin olen lähes samalla pärjännyt aivan loistavasti. Kyllähän se isompi kikkeli paremmalta tuntuu..

Mut tämä oli vain mun mielipide! Opetelkaa ämmät panemaan ja lopettakaa se luulo että te olette itse täydellisiä sänkyhommissa Epäreilua tämä miesten penisten arvostelu. Naisilla ei ole mitään vastaavaa. Mä kun haluaisin pienemmän kalun.

Tosi kiva duunailla mimmiä jos sitä sattuu helvetisti vaikka olis kuin paljon liukastetta omasta takaa ja pullosta. Lähinnä oma pääni on sitä mieltä. Onneksi on taitoa ja malttia esileikkeihin ja itse rakasteluun. Ettin kertoo, että esittelytekstin tulisi pitää lukija kiinnostuneena, muuten peli on menetetty. Ensimmäisen lauseen tulisi olla lyhyt ja ytimekäs, mutta ennen kaikkea hauska ja nokkela. Se kertoo, että olet avoimin mielin liikkeellä.

Liian pitkä teksti on taas tuskainen lukea. Kysy itseltäsi, mitä tekisit, jos lukisit ilmoitusta treffimielessä. Säädä pituutta tarpeen ja harkinnan mukaan. Kauneus ja terveys Voi Hyvin Terve. Näin tehdään treffi-ilmoitus, jolla saa naisen. Näin tehdään treffi-ilmoitus, jolla saa naisen Kun mies hakee seuraa, hän helposti unohtaa omaperäisyyden ja nokkeluuden. Hän unohtaa vastata kysymyksistä tärkeimpään: Kuinka sitten tehdä omaperäinen, hauska ja nokkela ilmoitus?

..