Saattajat

Pillua tampere seksi keskustelut

pillua tampere seksi keskustelut

. marraskuu Tuskin on mitään ilotaloja, mutta yksittäisiä seksin myyjiä varmasti on. Tampereelle siis, ja lompsaan paljon käteistä, niin eiköhän ne. päiväreissulle Tampereelle (välimatkaa meiltä Tampereelle melkein km) .. en kestä tää on aika lähelle paras keskustelu minkä oon tältä sivulta lukenu:''' DD .. pulppuaa verta pillusta sitku tajusin alas kattoon ni kamalaa melkee kuolin.. .. minut kiinni harrastamasta seksiä - niin luonnollinen asia kuin seksi onkin. joulukuu jos ajattelee seksiseuraksi? Enkä halunnut tuolla ekalla viestilläkään mitenkään luokata yh:oita, tuli kirjoitettua vähän ajattelemattomasti, mutta.

Ei mennyt kauaa kun hän vain katseella kysyen tarttui minuun ja harrastimme seksiä hänen huoneessaan. Tilanne oli outo, sillä hän oli naimisissa ja paljon minua vanhempi. Aloin saada outoja katseita kasarmilla. Tämä oli muutamille muillekin tytöille kasarmin arkea. Nyt siviilissä koen häpeää, enkä enää voi ajatella seurustelevani. Tapaan vielä satunnaisesti intissä tapaamiani miehiä yhden illan juttujen merkeissä.

Harrastin seksiä palvelusaikanani yli 30 miehen kanssa, yhden kanssa vain kerrallaan tosin. Yleensä miehet olivat korkeammassa asemassa ja ehdottivat tätä itse, joskus aloite tuli minulta. Ehkä kerran tai pari koin, että minua pakotettiin, mutta toisaalta painostavat tilanteet armeijassa ajoivat joskus siihen.

Ja koskaan näistä ei puhuttu. Mulla oli Lahdessa aliupseerikoulussa kaksi vakituista "naisoppilasta". Hommat hoideltiin yleensä naisten suihkussa ja joskus käytävälläkin, jos sattui itse päivystämään. Kävin armeijan eikä ollut puhettakaan seksistä kasarmilla! Silloin ei saanut edes liikkua hiljaisuuden jälkeen. Nykyäänhän sitä saa syytteen simputuksesta jos äidin kullanmuruja kieltää Omana armeija-aikanani ihastuin muutamaankin palvelustoveriin.

Flirttiä ja katseiden vaihtoa oli puolin ja toisin, mutta kohtaamiset tapahtuivat kuitenkin varuskunnan porttien ulkopuolella. Tapailin kahta eri poikaa palvelusaikanani. Tosiasiassa taisin olla enemmän "yksi jätkistä" kuin kiinnostusta herättävä nainen. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Tykkään x 2 List. Tai jos on ihan huono, niin älä laita. Onhan sulla kaksi tervettä kättä. Usein jos asiat saa parempaan jamaan suhteessa niin seksikin tulee parempaan tilaan. Täältä saisit kunnon kyytiä.

Oon 15w ja haluun koko aja vaan seksii voisko joku kertoo mulle jonku paikan mistä sais? Haluun seksii , Täältä sais hyvää seksiä! Kyllä sitä sitten ollaan valmiina, kun ei enää tarvita.

Ah ah, tänne joku tosi seksikäs poju! Voi kun en mä voi sulle nyt seksiks muuttua! Ymmi Hinaaja ,

SEKSITREFFIT STRIPTEASE SWIMSUIT PORNO

Pillua tampere seksi keskustelut

Pillua tampere seksi keskustelut